Connect with us

technokrata

Exkluzív: Samsung SGH-X660 – a legfrissebb kamerás kagylómobil

Kütyük

Exkluzív: Samsung SGH-X660 – a legfrissebb kamerás kagylómobil

A Samsung SGH-X660 típusjelzésű mobiltelefon újdonságnak az alsó-középkategóriás készülékek piacán kell szembeszállnia a riválisokkal.


A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes telefonból az X200-as modelltől eltérően már nem hiányzik a beépített digitális fényképezőgép: a vakut sajnos nélkülöző kamerával maximum VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású fotókat lehet lőni, ezenkívül pedig akár mozgóképeket is felvehetünk a segítségével. Az elkészült anyagok a 11 MB méretű belső memóriában tárolhatók el – memóriabővítési lehetőség sajnos nincs.

A belül elhelyezett fő kijelző átlagosnak mondható tulajdonságokkal bír: felbontása 128×160 pixel, színmélysége pedig 16 bit (65.536 színárnyalat). A kiegészítő külső LCD pontos specifikációt egyelőre sűrű homály fedi.

A divatos kagylóformával megáldott Samsung SGH-X660 csukott helyzetben 90x45x22 milliméteres méretekkel rendelkezik, 78 grammos tömege révén pedig szerencsére nem nagyon húzza le a zsebünket.

A további fontosabb specifikációk közül szólnunk kell még többek közt a negyvenszólamú polifonikus csengőhangokról, a Java alkalmazásokról, az infravörös portról, a kihangosító funkcióról, valamint a 3,5 órás beszélgetési, illetve 200 órás készenléti időről.

A Samsung SGH-X660 várhatóan még ebben a hónapban meg fog jelenni a kereskedések polcain – az ár egyelőre nem ismeretes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák