Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell legfrissebb termékei: PDA-k, MP3 lejátszók, nyomtatók

Kütyük

A Dell legfrissebb termékei: PDA-k, MP3 lejátszók, nyomtatók

A Dell bejelentette, hogy hat új személyi technológiás termékkel, többek között nagyteljesítményű all-in-one fotónyomtatókkal, továbbfejlesztett Axim PDA-kkal, valamint az új, parányi méretű Dell DJ Ditty zenelejátszóval bővíti portfolióját.

A készülékek mindegyike azt a célt szolgálja, hogy növelje a személyi számítógépek képességét mind a munka, mind a szórakozás területén.


Az új termékek ismét igazolják a Dell elkötelezettségét afelé, hogy kielégítse a különféle életmódok által támasztott igényeket. Például a cég legújabb all-in-one fotónyomtatói a nagy sebesség mellett egyedülálló fotónyomtatási beállításokkal és opcionális vezeték nélküli funkciókkal rendelkeznek. A három új Axim handheld az állandó tárhely mellett magas fokú adatvédelmet és menet közbeni szórakozási lehetőségeket kínál. A rendkívül könnyű súlyú Dell DJ Ditty zenelejátszó a legfrissebb újítás a Dell Digital Jukebox termékcsoportjában. Az FM rádióval ellátott készülék digitális formátumú könyvek és 220 (egyenként átlagosan 4 perces) zeneszám tárolására képes.

Most a Dellnél először a fogyasztók ellátogathatnak a Dell DJ Ditty-nek szentelt honlapra (www.dellditty.com) is, ahol ˝Mitch Ferrence˝ által bemutatott ˝Ditty-O˝ felhasználói útmutatókat találnak, melyek segítenek részletesen feltérképezni a zenelejátszók által nyújtott előnyöket a Rhythmic Movement, Art of Lip Sync és Air Instrumentation szolgáltatások révén.

-Nyomtatók – Az új Dell All-in-One 924-es és 944-es fotónyomtató gyorsabb nyomtatási sebességet, továbbfejlesztett fotó-opciókat, vezeték nélküli üzemmódot és újszerű kivitelezést kínál.
-Kéziszámítógépek – A három új Axim X51 PDA Windows Mobile 5.0 szoftverrel felszerelt, magas fokú adatvédelemmel és állandó tárhely memóriával rendelkező készülék, melyhez Media Player 10 Mobile is tartozik az útközbeni szórakozáshoz.
-Zenelejátszó – Az új Dell DJ Ditty lejátszó, bár igen kis tömegű, mégis 220, átlagosan 4 perc hosszúságú zeneszám tárolására alkalmas. Emellett az LCD megkönnyíti a playlist-ek kezelését. Tartozik hozzá beépített FM rádió, valamint támogatja az audio könyvek és az olyan zenei előfizetéses szolgáltatásokat, mint például a Yahoo! Musicmatch.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés