Connect with us

A Dell legfrissebb termékei: PDA-k, MP3 lejátszók, nyomtatók

Kütyük

A Dell legfrissebb termékei: PDA-k, MP3 lejátszók, nyomtatók

A Dell bejelentette, hogy hat új személyi technológiás termékkel, többek között nagyteljesítményű all-in-one fotónyomtatókkal, továbbfejlesztett Axim PDA-kkal, valamint az új, parányi méretű Dell DJ Ditty zenelejátszóval bővíti portfolióját.

A készülékek mindegyike azt a célt szolgálja, hogy növelje a személyi számítógépek képességét mind a munka, mind a szórakozás területén.


Az új termékek ismét igazolják a Dell elkötelezettségét afelé, hogy kielégítse a különféle életmódok által támasztott igényeket. Például a cég legújabb all-in-one fotónyomtatói a nagy sebesség mellett egyedülálló fotónyomtatási beállításokkal és opcionális vezeték nélküli funkciókkal rendelkeznek. A három új Axim handheld az állandó tárhely mellett magas fokú adatvédelmet és menet közbeni szórakozási lehetőségeket kínál. A rendkívül könnyű súlyú Dell DJ Ditty zenelejátszó a legfrissebb újítás a Dell Digital Jukebox termékcsoportjában. Az FM rádióval ellátott készülék digitális formátumú könyvek és 220 (egyenként átlagosan 4 perces) zeneszám tárolására képes.

Most a Dellnél először a fogyasztók ellátogathatnak a Dell DJ Ditty-nek szentelt honlapra (www.dellditty.com) is, ahol ˝Mitch Ferrence˝ által bemutatott ˝Ditty-O˝ felhasználói útmutatókat találnak, melyek segítenek részletesen feltérképezni a zenelejátszók által nyújtott előnyöket a Rhythmic Movement, Art of Lip Sync és Air Instrumentation szolgáltatások révén.

-Nyomtatók – Az új Dell All-in-One 924-es és 944-es fotónyomtató gyorsabb nyomtatási sebességet, továbbfejlesztett fotó-opciókat, vezeték nélküli üzemmódot és újszerű kivitelezést kínál.
-Kéziszámítógépek – A három új Axim X51 PDA Windows Mobile 5.0 szoftverrel felszerelt, magas fokú adatvédelemmel és állandó tárhely memóriával rendelkező készülék, melyhez Media Player 10 Mobile is tartozik az útközbeni szórakozáshoz.
-Zenelejátszó – Az új Dell DJ Ditty lejátszó, bár igen kis tömegű, mégis 220, átlagosan 4 perc hosszúságú zeneszám tárolására alkalmas. Emellett az LCD megkönnyíti a playlist-ek kezelését. Tartozik hozzá beépített FM rádió, valamint támogatja az audio könyvek és az olyan zenei előfizetéses szolgáltatásokat, mint például a Yahoo! Musicmatch.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom