Connect with us

technokrata

Új telefonszolgáltató a piacon

Kütyük

Új telefonszolgáltató a piacon

TVfon néven új, önállóan is igényelhető telefonszolgáltatást indított a TVNET Kft., amely októbertől mindenütt elérhető, ahol a cég internetes hozzáférést biztosít.

Interneten keresztüli, közismert nevén VoIP (Voice over Internet Protokoll) alapú telefonszolgáltatást nyújt előfizetői számára októbertől a TVNET Kft., amelynek eredményeként új szereplővel bővül a hazai telekommunikációs piac. Az eddig kábeltévé-, internet- és ADSL-hozzáférést nyújtó vállalat TVfon szolgáltatása elsőként azokon a helyeken igényelhető, ahol a cég internet-szolgáltatóként is jelen van. Amikor a cég ADSL szolgáltatásához is elérhetővé válik a TVfon, az lesz az első eset Magyarországon, hogy a réz és koax kábeles technológiával rendelkező felhasználók egyaránt ingyen beszélhetnek majd egymással. A szolgáltatást jelenleg Sződ és Sződliget, Bonyhád és Telki kábeltévés szolgáltatási területén, valamint Budapest XIII. kerületében a Kárpátnet hálózatán lehet megrendelni.

A TVfon jóval kisebb költséget jelent az előfizetőknek a hagyományos rézdrótos telefonálásnál. A havidíj és a percdíjak alacsonyabbak, nincs kapcsolási díj, a hálózaton belül pedig az előfizetők egymást ingyen hívhatják.

A magán és üzleti szférában egyaránt robbanásszerűen terjedő szolgáltatásról van szó. Segítségével radikálisan csökkenthetők a telefonálás költségei, miközben bővül a kapcsolódó szolgáltatások köre – fejtette ki Ifj. Lengyel Tibor. Az IP-telefonálás néhány éven belül teljesen átveszi a hagyományos hangátvitel szerepét, és a TVNET ennek éllovasa lesz Magyarországon – állítja a cégvezető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek