Connect with us

Új szolgáltatások az Origo-n

Kütyük

Új szolgáltatások az Origo-n

Bővítette elérhető szolgáltatásainak körét a site.

Új fórum
Számos új szolgáltatással újult meg az Origo fóruma. Megváltozott a belépés módja: a felhasználóknak e-mail címmel kell azonosítaniuk magukat – így más szolgáltatások, például a T-Online Fotótár, illetve a Zeneáruház is egyszerűbben érhető el számukra. Újítás, hogy a fórumozónak egyedi belépőoldala van, itt láthatja kedvenc topikjait, fórumos barátait, könyvjelzőit. A fórum további újdonsága, hogy a felhasználók csoportokat is létrehozhatnak, s az azonos érdeklődésű társaikkal együtt akár zárt, mások által nem látható topikokat is nyithatnak. Szintén nóvum az egyes topikok, hozzászólások minősítése, és könnyebb lett a szövegformázás is. Azon fórumozók pedig, akik több felhasználónevet használnak, egyszerűen válthatnak internetes személyiségeik közt, nincs szükség állandó ki- és belépésekre.

Egészség rovat
Az Origo és a DigiScience Kft. együttműködésében új ismeretterjesztő-betegtájékoztató rovat indult a portálon. A tartalomegyüttes azzal a céllal jött létre, hogy hiteles és közérthető információkat érhessenek el az interneten mindazok, akiket érdekel saját és családjuk egészsége, illetve közvetve vagy hozzátartozóikon keresztül érintettek egyes betegségekben. A tartalom szakmai színvonalát garantálja, hogy orvosok és egészségügyi szakemberek állították össze, illetve ellenőrizték.

Az orvos válaszol szolgáltatás alapelve, hogy a felvetett orvos-szakmai kérdésekre csak orvosok válaszolhatnak, illetve egyéb területeken is a szakmai kompetencia elvét kívánják érvényesíteni a szerkesztők. A Betegség A-Z rovatban pedig az olvasók mindent megtalálnak, amit az egyes betegségekről tudni érdemes.

Az új egészség rovatba szervesen beépül a már két éve elérhető Daganatok.hu weboldal, illetve az egy éve indult Allergia alrovat.

Fordítószolgáltatás
Teljes körű online ügyvitel lehetőségét nyújtó fordítószolgáltatást indított a portál a Corpus Communications-el együttműködésben. A Lector ötvözi a hagyományos humán fordítás szakszerűségét az egyszerűen és gyorsan kezelhető online elérhetőséggel. A rendszer igazi előnye – a professzionális fordítókon, a kedvező árain és a gyorsaságán túl – a korlátlan hozzáférésben rejlik.

A Lector jelenleg már 14 nyelven elérhető: angol, német, francia, olasz, cseh, héber, katalán, magyar, orosz, portugál, román, spanyol, szlovák, valamint arab és hindi. Több mint 40 kvalifikált, legtöbb esetben anyanyelvi fordító szolgálja ki a szakfordítási igényeket. A Lector azonnali árajánlatot készít az ügyfeleknek, akik a fordítási anyagokat föl-, és letölthetik, és a fizetést online vagy banki átutalással egyaránt intézhetik.

Apróhirdetés
Szeptemberben indult az Origo apróhirdetési rovata, amely az Expressz adatbázisát használja fel. Az olvasók 35 kiemelt témakör és több száz alkategória 200.000 apróhirdetése közül választhatnak. Keresni többféleképpen lehet az adatbázisban vagy az egyes kategóriákban böngészve, vagy a kiemelt ajánlatokra kattintva, vagy az egyszerű, vagy a részletes keresés használatával.

A rovat hamarosan bővül, várhatóan októberben indul az Origo autóbázis, amely minden elképzelhető autó és motor típusban tartalmaz hirdetéseket. Tervek szerint idén indul a portálon egy ingatlan tartalmi rovat. Ezzel párhuzamosan létrehozzák az Origo ingatlanbázist, amely ingatlan hirdetéseket tartalmaz.

Állással kapcsolatos oldal
Az Origo állásokkal kapcsolatos új oldala ingyenes álláskeresőt, állással kapcsolatos cikkeket tartalmaz. Az új oldalon lehetőség van álláshirdetés feladására, szavazásra, illetve szakértőket kérdezhetnek az érdeklődők. Komplex szolgáltatásokat is igénybe vehetnek az álláskeresők és a cégek egyaránt. Az álláskeresőknek a szolgáltatás segít megírni az önéletrajzát, amelyet kiemelhetnek a portálon. A munkavállalók a karrier-tanácsadás mellett felmérhetik a bevételeiket a fizetési analízis segítségével. A cégek az önéletrajzi adatbázisban és a fizetési statisztikákban böngészhetnek, illetve HR-tanácsadást kérhetnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom