Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új HP mobil nyomtató Wi-Fi-vel

Kütyük

Új HP mobil nyomtató Wi-Fi-vel

A kompakt és pehelysúlyú HP Deskjet 460 mobil nyomtatósorozat gazdái gyakorlatilag bárhol szabadon nyomtathatnak notesz- vagy kézigépükről.


A teljes funkcionalitású eszköz az első olyan mobil nyomtató a piacon, amely Wi-Fi technológiával támogatja a vezeték nélküli nyomtatást. A stílusos és kompakt ˝erőgép˝ a díjnyertes HP Deskjet 450 mobil nyomtatósorozat utódja. A Wi-Fi mellett Bluetooth technológiát is biztosít a vezeték nélküli csatlakozáshoz, és kiváló minőségben nyomtat színes dokumentumokat és fotókat.

A rugalmas csatlakozási lehetőségeket kínáló HP Deskjet 460 mobil nyomtatóval a vezetékes és vezeték nélküli nyomtatás is gyerekjáték. A HP Vivera tintákkal és hattintás PhotoRET IV technológiával dolgozó, akkumulátorról működtetett, kompakt mobil rendszer út közben is kiváló minőségű színes dokumentumokat és élethű fotókat nyomtat.

Főbb jellemzők:
-Vezeték nélküli nyomtatás Wi-Fi hotspotokról, az irodából vagy otthonról, vezeték nélküli Bluetooth nyomtatás Bluetooth-képes eszközökről (notesz- és kézigépekről, fényképezőgépes telefonokról)
-Tartós, újratölthető, könnyen behelyezhető, ultrakompakt lítiumionos akkumulátor (maximum 450 oldal egy töltéssel)
-Fekete szöveges üzleti dokumentumok nyomtatása professzionális minőségben 1.200 dpi maximális felbontással; élénk színhatású, élethű fotók készítése 4.800 optimalizált dpi maximális felbontással;
-Nagy sebesség: 17 fekete-fehér vagy 16 színes oldal/perc, a 10×15 centiméteres fotók elkészítésének ideje 45 másodperc
-Többféle formátumot támogató kártyanyílások a Secure Digital, Compact Flash Type 1 és Multimedia memóriakártyákról történő közvetlen nyomtatáshoz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés