Connect with us

technokrata

Trükkös tükrös kijelzős Alcatel mobiltelefon

Kütyük

Trükkös tükrös kijelzős Alcatel mobiltelefon

Az Alcatel féle One Touch C750-es mobiltelefon alapvetően semmi különlegessel nem szolgálna, ha a kijelzője kapcsán nem lenne némi turpisság.


Konkrétan arról van szó, hogy a hagyományos kialakítású készülék LCD-je alaphelyzetben nem látható, ilyenkor ugyanis a tükröződő felületen saját magunkat láthatjuk viszont. Amint lenyomunk egy gombot és aktivizáljuk a kijelzőt, máris láthatóvá válik annak tartalma.

A nem túl fejlett, cSTN technológiájú display egyébiránt 128×160 pixeles felbontású, illetve 16 bites színmélységű (65 ezer színárnyalat). A hátlapban található fényképezőgép modul mindössze 0,3 megapixeles felbontású, ennek megfelelően maximum 640×480 pixeles (VGA) fotók, illetve kisebb felbontású videóanyagok rögzíthetők a segítségével. A belső memória mérete mindössze 3 MB, és sajnos memóriakártyákat sem kezel a telefon.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Alcatel One Touch C750 102×47,5×19,8 milliméteres méretekkel rendelkezik, a mérlegen pedig egész pontosan 90 grammot nyom. A további fontosabb specifikációk közé sorolható többek közt a harminckét szólamú polifonia, a GPRS Class 10 kompatibilitás, a teljes körű SMS, EMS, MMS és e-mail támogatás, az infravörös port, valamint a 650 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor. Utóbbi maximum 245 órás készenléti időt, illetve 6,5 órás beszélgetési időt biztosít a számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák