Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trükkös tükrös kijelzős Alcatel mobiltelefon

Kütyük

Trükkös tükrös kijelzős Alcatel mobiltelefon

Az Alcatel féle One Touch C750-es mobiltelefon alapvetően semmi különlegessel nem szolgálna, ha a kijelzője kapcsán nem lenne némi turpisság.


Konkrétan arról van szó, hogy a hagyományos kialakítású készülék LCD-je alaphelyzetben nem látható, ilyenkor ugyanis a tükröződő felületen saját magunkat láthatjuk viszont. Amint lenyomunk egy gombot és aktivizáljuk a kijelzőt, máris láthatóvá válik annak tartalma.

A nem túl fejlett, cSTN technológiájú display egyébiránt 128×160 pixeles felbontású, illetve 16 bites színmélységű (65 ezer színárnyalat). A hátlapban található fényképezőgép modul mindössze 0,3 megapixeles felbontású, ennek megfelelően maximum 640×480 pixeles (VGA) fotók, illetve kisebb felbontású videóanyagok rögzíthetők a segítségével. A belső memória mérete mindössze 3 MB, és sajnos memóriakártyákat sem kezel a telefon.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Alcatel One Touch C750 102×47,5×19,8 milliméteres méretekkel rendelkezik, a mérlegen pedig egész pontosan 90 grammot nyom. A további fontosabb specifikációk közé sorolható többek közt a harminckét szólamú polifonia, a GPRS Class 10 kompatibilitás, a teljes körű SMS, EMS, MMS és e-mail támogatás, az infravörös port, valamint a 650 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor. Utóbbi maximum 245 órás készenléti időt, illetve 6,5 órás beszélgetési időt biztosít a számunkra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés