Connect with us

technokrata

Rendkívül olcsó kagylómobil – kamu színes kijelzővel

Kütyük

Rendkívül olcsó kagylómobil – kamu színes kijelzővel

Az Alcatel One Touch E160 típusjelzésű mobiltelefonja egy vérbeli low-end kategóriás készülék.


Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a fejlesztők színes kijelzőt tettek a telefonba, de ha közelebbről szemügyre vesszük a dolgot, kiderül, hogy egyszerűen arról van szó, hogy a monokróm információkat és grafikákat egy fix színes háttérkép előtt jeleníti meg az LCD. A háttérben alaphelyzetben egy hegy látható, de ez kívánságra lecserélhető tengerre, szigetre, vagy éppen virágos rétre. Az STN technológiájú display egyébként 102×80 képponttal rendelkezik.

A 83 milliméter hosszú, 43 milliméter széles, 22 milliméter vastag és 77 gramm tömegű, rejtett antennás Alcatel újdonság széthajtható kialakítással bír, de külső kijelzőt keresve sem találunk rajta, mint ahogy digitális fényképezőgép sem került bele. A telefonkönyvben maximum 250 bejegyzést lehet eltárolni, szórakoztatásunkról pedig két gyári játék gondoskodik.

A kizárólag ezüst színben kapható Alcatel OT-E160 kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésre képes és tizenhat szólamú polifonikus csengőhangokkal van felvértezve. A 650 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint optimális esetben 10 órás beszélgetési időt, illetve 275 órás készenléti időt tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák