Connect with us

technokrata

Hotdog.hu – új közösségi portál indult

Kütyük

Hotdog.hu – új közösségi portál indult

A Hotdog.hu site a fiatal, 14-29 éves célcsoporthoz szól. Azoknak az aktív internet-használóknak kíván találkozási pontot biztosítani, akik számára fontos az önkifejezés.

A Hotfog.hu a Sanoma Budapest saját fejlesztésű site-ja, melynek indítását többhónapos tervezői munka, fejlesztés és piackutatás előzte meg. A Hotdog.hu portál vezetője Vidó Viktor, aki a Startlapnál illetve a Lap.hu mozgalomnál szerzett tapasztalatait használta fel a termék koncepcionális tervezése és kivitelezése során. A néhány hete próba üzemmódban működő portált elsők között a Startlapot szerkesztő Lap.hu mozgalom tagjai és az interneten aktívan ténykedő érdeklődők tesztelhették, melynek következtében a regisztrálók száma mostanra már meghaladja a 2.000-et.

A közösségi site-ok létrehozása új irányzat az internet világában. A site tagjai nem hagyományos médiafogyasztók, sokkal inkább témaalkotók, trendteremtők. A Hotdog.hu olyan, amilyenné tagjai formálják, hiszen a látogatók azt a tartalmat fogyasztják, amit maguk állítanak elő a site szolgáltatásainak segítségével.

A site szövevényes, izgalmas kapcsolatépítő rendszer is egyben, amely a kétfős párbeszéd mellett támogatja kommunikációs csoportok létrehozását, de mindenek előtt teret ad az egyéni és a csoportos önkifejezéshez. A Hotdog.hu regisztrált tagja létrehozhat saját blogsite-ot, készíthet magazint, fotóalbumot, véleményt nyilváníthat aktuális kérdésekben, hozzászólhat fórumokhoz. A site alkalmas arra is, hogy baráti társaságok saját, zárt közösségi fórumot hozzanak létre, amely csak számukra elérhető. Ezen lehetőségek mellett új, máshol ritkán vagy egyáltalán nem látott eszközök is helyet kaptak a HotDogon. A portál hatalmas, pulzáló és élő világ, melyet alkotói, a Hotdog.hu tagjai tartanak életben, formálnak, fejlesztenek. Az aktív tagok pedig elismerésre számíthatnak. Minden interakcióért HotDog pont jár, amely levásárolható a portál saját boltjában, továbbá lehetőség van különböző jelvények megszerzésére is, melyek virtuálisan vagy épp a valóságban is a felhasználóhoz kerülnek.

A portálon hetente jelennek meg ismert arcok, sztárok, véleményvezérek, VIP vendégek, akikkel a tagok online kapcsolatba kerülhetnek, kommunikálhatnak. Nem utolsó sorban pedig szinte minden nap van nyereményjáték, verseny, melyen bárki megmérettetheti magát méghozzá Hotdog pontokért vagy értékes nyereményekért.

A szerkesztőség kiemelt feladata, hogy a tagok által létrehozott tartalmakat a site-on belül népszerűsítése, rovatain keresztül reprezentálja. A közösség életét folyamatos ügyfélszolgálat és moderátori munka segíti.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák