Connect with us

technokrata

Egyedi designt kapott az Alcatel új középkategóriás mobilja

Kütyük

Egyedi designt kapott az Alcatel új középkategóriás mobilja

Az Alcatel hamarosan megkezdi legújabb alsó-középkategóriás újdonságának, a One Touch C552-nek a kereskedelmi forgalmazását.


Az elsősorban a szűkebb pénztárcájú vásárlóknak szánt Alcatel újdonság nem más, mint az Alcatel One Touch C555 némileg szűkített szolgáltatási körű testvérmodellje. A francia gyártó egyedi külalakkal megáldott új fejlesztése 101 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, 18,5 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 80 gramm.

A készülékbe helyezett, cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelző 128×160 képpontos felbontással rendelkezik, melyhez 16 bites színmélység, vagyis mintegy 65 ezer színárnyalat társul. A készülékbe integrált, négyszeres digitális zoom funkciós digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 640×480 pixeles felbontású fotók készíthetők.

A Java MIDP 2.0 támogatás és a 2.0-s verziójú WAP böngésző a One Touch C555-höz hasonlóan a One Touch C552-ből sem hiányzik, viszont a telefon memóriája 6 MB-ról 3 MB-ra zsugorodott, MP3 csengőhangok nem rendelhetők hozzá az egyes telefonkönyv bejegyzésekhez, ezenkívül pedig a Push To Talk szolgáltatás is kimaradt ebből a modellből. A hívóképes, hívócsoportos telefonkönyvben maximum 500 bejegyzést tárolhatunk el.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) Alcatel One Touch C552-ben egy 650 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor teljesít szolgálatot, mintegy 245 órás készenléti, illetve 6,5 órás beszélgetési időt biztosítva.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp