Connect with us

4 GB-os zenemobil a Motorolától?

Kütyük

4 GB-os zenemobil a Motorolától?

A Motorola várhatóan 2006 első negyedévében indítja útjára vadonatúj vezeték nélküli zenei szolgáltatását, melyhez a napokban megnyerte a Universal Music Group támogatását.


A Vivendi Universal érdekeltségi körébe tartozó kiadó olyan nagy és neves előadókkal áll szerződésben, mint például Mariah Carey, vagy Eminem. Az Universal egyébként az első kiadó, melynek zeneszámai elérhetők lesznek a Motorola 7 dolláros havidíjas iRadio szolgáltatásán keresztül.

Az iRadio az ígéretek szerint rengeteg, reklámmentes zenei tartalmat fog eljuttatni a felhasználók számára, akik a digitális anyagokat a számítógépükről nem csak mobiltelefonra, hanem akár autós hifi-re, vagy otthoni szórakoztató elektronikai eszközökre is áttölthetik. Az iRadio ezenkívül azt is lehetővé fogja tenni, hogy az előfizetők saját zenei felvételeiket áttöltsék mobil készülékükre.

A Motorola eredetileg azt tervezte, hogy 2005 utolsó negyedévében indítja be az iRadio-t, de most már tudni lehet, hogy az új szolgáltatás várhatóan csak 2006 elején, a Las Vegas-i CES szakkiállítás keretein belül fog bemutatkozni.

Ekkor debütál egyébként a gyártó azon új mobiltelefonja, mely mintegy 70 órányi kiváló minőségű zene tárolására alkalmas, vagyis egy körülbelül 4 GB kapacitású adattárolóval van felvértezve. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez az egyelőre meglehetősen titokzatos készülék iTunes kompatibilis lesz-e.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom