Connect with us

T-Mobile: nemzetközi WLAN roaming

Kütyük

T-Mobile: nemzetközi WLAN roaming

A T-Mobile Magyarország Rt. és a T-Mobile International AG érdekeltségébe tartozó lengyel Era mobilszolgáltató közötti megállapodás értelmében a két társaság előfizetői az otthon megvásárolt WLAN hozzáféréssel mindkét hálózatra csatlakozhatnak.

Az itteni HotSpot előfizetéssel tehát a T-Mobile Magyarország Rt. ügyfelei külföldön ugyanúgy élvezhetik a gyors vezeték nélküli internet előnyeit, mintha itthon tartózkodnának. A legnagyobb hazai mobilcég ügyfelei Lengyelországban az ERA HotSpotjain a T-Mobile Hungary szolgáltatót választva érvényes voucherük azonosító/jelszó párosával csatlakozhatnak az internethez. Természetesen a WLAN roaming mellett szükség esetén az ERA saját hozzáférése is megvásárolható. A nemzetközi WLAN roamingon túl a T-Com és a T-Mobile belföldön is átjárást biztosít a HotSpotok között, így a két társaság összesen több mint 200 helyen kínál gyors vezeték nélküli internetet ügyfeleinek.

A Polska Telefonia Cyfrowa (PTC) a legnagyobb lengyel távközlési szolgáltató (az Era és Heyah hálózatokkal), mely 8.6 millió ügyféllel rendelkezik és a lengyel mobilpiacon 37,4%-os részesedést ért el (2004. végére). A PTC országos GSM 900 és GSM 1800 szolgáltatási engedélyek birtokában működik. 2000. decemberében a Társaság elnyerte az UMTS szolgáltatási engedélyt. Az Era hálózat Lengyelország 96,5 százalékát fedi le, lakossági lefedettsége pedig 99,6%. 1996. óta, amikor a vállalat Era GSM néven megkezdte működését (jelenlegi neve Era), az egyik legjelentősebb lengyel céggé vált.

Az Era Biznes átfogó üzleti megoldásokat kínál a távközlés, adatátvitel és különleges alkalmazások terén. 2003-ban a PTC a WLAN technológiával elindította az Era hot@spot szolgáltatását. A PTC az egyetlen lengyel szolgáltató, mely ilyen volumenben kínál mobilinternet hozzáférést a WLAN technológiával.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő