Connect with us

technokrata

Már a tengereken is lehet mobilozni

Kütyük

Már a tengereken is lehet mobilozni

Az Ericsson által szállított vezeték nélküli hálózat lehetővé teszi majd a SeaMobile számára, hogy tengerjáró hajók, kompok, jachtok, konténerhajók, valamint a part menti kőolaj- és földgázkitermelés számára nyújtson szolgáltatásokat.


A SeaMobile az Ericsson technológiájának segítségével globális, vezeték nélküli kommunikációt nyújt majd a tengeren, tengeri műholdszolgáltatások vezető szállítóin keresztül. A rádió bázisállomások a hajók fedélzetén helyezkednek majd el, a kommunikáció pedig műholdkapcsolaton keresztül jut el a tengerparti hosztolt maghálózathoz.

Angel Ruiz, az észak-amerikai Ericsson vezetője, a következőket nyilatkozta: ˝A fogyasztók megszokták, hogy mindenhová magukkal viszik mobiltelefonjukat, akárhová mennek, és mindig kapcsolatban tudnak maradni másokkal. Az Ericsson segítségével a SeaMobile ezt a szabadságot adja meg ügyfeleinek, még a tengereken is˝.

Egy másik példa arra, hogyan fejleszti tovább az Ericsson a vezeték nélküli kommunikációt, függetlenül attól, hol tartózkodnak az emberek: a vállalat júniusban bevezette a légi járműveken használható GSM rendszert. A rendszer segítségével a légiutasok használhatják majd a vezeték nélküli szolgáltatásokat az utasszállító repülőgépek fedélzetén.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök