Connect with us

Hirdetés

technokrata

Időseknek szánt minimál mobiltelefon

Kütyük

Időseknek szánt minimál mobiltelefon

Egy újabb, kifejezetten az idősebb korosztályok képviselőinek kifejlesztett mobiltelefon tűnt fel a színen.


Az NTT DoCoMo által forgalmazott D880SS típusjelzésű újdonság elsősorban egyszerű kezelhetőségéről és letisztult vonalvezetéséről ismerszik meg. A készülékkel csak és kizárólag telefonoshívásokat lehet indítani, valamint rövid szöveges üzeneteket küldeni. A memóriában tíz darab telefonszámot lehet eltárolni, a feledékenyebbek pedig a készülék aljából kihúzható jegyzetrészre akár fel is írhatják, hogy melyik gyorsgombhoz kinek a telefonszáma van hozzárendelve. Érdekesség, hogy a rosszul hallók segítésére egy fejlett hangminőség javító technológia is bekerült az ˝idősmobilba˝.

A nagyméretű gombokkal felvértezett, hagyományos kialakítású D880SS 125,9 milliméter hosszú, 47,6 milliméter széles, 17,4 milliméter vastag, illetve 89 gramm tömegű. Az STN alapokon nyugvó folyadékkristályos kijelző nem színes, hanem csak monokróm, képátlója pedig 1,3 col.

A nagykapacitású lítium-ion akkumulátor a gyártó közlése szerint maximum 400 órás készenléti időt, illetve 180 perces beszélgetési időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés