Connect with us

technokrata

20 órás zenelejátszásra képes új kagylómobil

Kütyük

20 órás zenelejátszásra képes új kagylómobil

Az NTT DoCoMo a jelek szerint igen csak komoly fantáziát lát a zenelejátszásra kihegyezett mobiltelefonokban.


Ennek ékes bizonyítéka a napokban debütált, Music Porter II típusjelzésű, szétnyitható kialakítású készülék. A csukott állapotban 107 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 23 milliméter vastag újdonság egész pontosan 120 grammot nyom a mérlegen, de ami ennél sokkal fontosabb, hogy – a legfrissebb divatirányzatnak megfelelően – nem kell szétnyitni az MP3 funkciók használatához.

A fejlesztők egyedi, hosszúkás formájú kijelzőt helyeztek el a külső részen, ami alatt három dedikált zenelejátszó gombot találunk. A 128×32 pixeles felbontású kiegészítő display 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni, pontosan ugyanannyit, mint a QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontású belső TFT LCD. A külső digitális fényképezőgép egy 1,3 megapixeles CMOS képszenzorra épül, a videóhívásokhoz használatos belső kamera pedig VGA (320×240 pixel) felbontású.

Az összes elterjedt digitális zenei formátumot és másolásvédett anyagokat is támogató Music Porter II egyetlen feltöltéssel akár 20 órás folyamatos zenelejátszásra, illetve 15 órás FM rádió hallgatásra alkalmas. A beszélgetési, illetve készenléti idő 140 perc, illetve 300 óra. A belső memória Memory Stick Duo Pro memóriakártyák segítségével bővíthető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök