Connect with us

Hirdetés

technokrata

VIVAnet ADSL 2 hónapig ingyen

Kütyük

VIVAnet ADSL 2 hónapig ingyen

A VIVAnet bármelyik ADSL szolgáltatásának október végéig történő megrendelése esetén, az aktiválástól számítva két teljes hónapig ingyen lehet internetezni.

Október 1-jétől a VIVAnet ismét akcióval várja előfizetőit! A VIVAdsl Családi és Irodai, FLEXIadsl vagy EXTRAdsl csomagokat október végéig megrendelő ügyfelek az első két hónapban ingyen internetezhetnek. A két teljes hónap az aktiválástól számított 62 napra terjedő havidíj-mentességet jelent. A díjmentes időszak letelte után is kedvező díjakat garantál a szolgáltató. A korlátlan 512-es VIVAdsl Családi csomag 2 év 2 hónapos előfizetés esetén havi bruttó 5990 Ft-ba kerül majd, a FLEXIadsl Családi 512 havi bruttó 5240 Ft-ba, a korlátlan 512-es Irodai csomagért pedig havi nettó 6492 Ft-ot kell majd fizetni a harmadik hónaptól.

„Az akció szlogenjével arra szeretnénk leendő ügyfeleink figyelmét felhívni, hogy bizalommal fordulhatnak hozzánk korlátlan ADSL igénylésekor is, hiszen biztosítani tudjuk számukra a tényleges korlátlanságot.” – nyilatkozta dr. Bödecs Béla a VIVAnet ügyvezetője.

A szolgáltató az üzleti ügyfeleiről sem feledkezett meg, hiszen amellett, hogy 2 hónapig ingyen használhatják EXTRAdsl csatlakozásukat, ezekhez a csomagokhoz egy vagy több ajándék VIVAdsl Családi 512-es szolgáltatást is ad a VIVAnet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés