Connect with us

VIVAnet ADSL 2 hónapig ingyen

Kütyük

VIVAnet ADSL 2 hónapig ingyen

A VIVAnet bármelyik ADSL szolgáltatásának október végéig történő megrendelése esetén, az aktiválástól számítva két teljes hónapig ingyen lehet internetezni.

Október 1-jétől a VIVAnet ismét akcióval várja előfizetőit! A VIVAdsl Családi és Irodai, FLEXIadsl vagy EXTRAdsl csomagokat október végéig megrendelő ügyfelek az első két hónapban ingyen internetezhetnek. A két teljes hónap az aktiválástól számított 62 napra terjedő havidíj-mentességet jelent. A díjmentes időszak letelte után is kedvező díjakat garantál a szolgáltató. A korlátlan 512-es VIVAdsl Családi csomag 2 év 2 hónapos előfizetés esetén havi bruttó 5990 Ft-ba kerül majd, a FLEXIadsl Családi 512 havi bruttó 5240 Ft-ba, a korlátlan 512-es Irodai csomagért pedig havi nettó 6492 Ft-ot kell majd fizetni a harmadik hónaptól.

„Az akció szlogenjével arra szeretnénk leendő ügyfeleink figyelmét felhívni, hogy bizalommal fordulhatnak hozzánk korlátlan ADSL igénylésekor is, hiszen biztosítani tudjuk számukra a tényleges korlátlanságot.” – nyilatkozta dr. Bödecs Béla a VIVAnet ügyvezetője.

A szolgáltató az üzleti ügyfeleiről sem feledkezett meg, hiszen amellett, hogy 2 hónapig ingyen használhatják EXTRAdsl csatlakozásukat, ezekhez a csomagokhoz egy vagy több ajándék VIVAdsl Családi 512-es szolgáltatást is ad a VIVAnet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom