Connect with us

technokrata

Sony Ericsson W850i feketében is

Kütyük

Sony Ericsson W850i feketében is

A legfrissebb híradások szerint a Sony Ericsson új zenemobilja több színváltozatban is kapható lesz.

Ezek szerint az alapmodell fehér színben fog pompázni, azonban a hűvös eleganciát favorizálók számára egy különleges fekete változat is elérhető lesz. Érdekesség, hogy az újabb Walkman modellhez egy kijelzős távirányító is jár majd, mellyel nem csak MP3 felvételeinket, hanem a beépített rádiót is kontrollálhatjuk.

A S700-as modelléhez hasonló, vagyis elforgatható kialakítású telefon hátoldalában egy 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul kapott helyet, mely elsősorban autofókusz szolgáltatásáról, valamint integrált vakujáról ismerszik meg. Ez azonban nem az egyetlen kamera, ugyanis az előlapon is találunk egy optikát: a második kamera szokás szerint a 3G videóhívásokhoz használatos.

A kereskedelmi forgalomban vélhetően Sony Ericsson W850i néven debütáló újdonság TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzője 240×320 képpontot tudhat magáénak, 18 bites színmélysége pedig nem kevesebb mint 262.144 színárnyalatot eredményez. A beépített memória Memory Stick Duo Pro memóriakártyák révén bővíthető.

A Bluetooth kompatibilis Sony Ericsson W850i hivatalos bejelentésének időpontja, illetve várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák