Connect with us

Online filmkölcsönzés már havi 2690 Ft-ért

Kütyük

Online filmkölcsönzés már havi 2690 Ft-ért

Új előfizetési csomag a Filmdirekt internetes DVD kölcsönzőtől.

A Filmdirekt, október 3-án új, még kedvezőbb árú előfizetési csomagot vezetett be: előfizetői mindössze havi 2690 Ft-ért korlátlanul kölcsönözhetnek ki filmeket. A DVD a már bevált módszer szerint az előfizető otthonába érkezik meg, a visszaküldésre szolgáló díjmentes válaszborítékkal együtt. A filmet az előfizető tetszőleges ideig tarthatja magánál anélkül, hogy ezért bármilyen felárat kéne fizetnie, majd a válaszborítékban visszaküldi és néhány nap múlva kapja a következő filmet.

Kohut Gergely, a Filmdirekt Kft. ügyvezető igazgatója kifejtette, hogy az új előfizetési csomag bevezetésével azoknak szeretnének kedvezni, akik havonta csak néhány filmet tudnak otthon megnézni, és épp ezért nem mindegy számukra, hogy mit és milyen minőségben. A Filmdirekt több mint 2000 filmjével az ország egyik legnagyobb kölcsönzői DVD kínálatát biztosítja, amely hétről-hétre frissül a mozikban néhány hónapja vetített sikerfilmekkel, de ugyanúgy fellelhetőek klasszikus alkotások és mûvészfilmek is.

Az ügyvezető igazgató a cég közel egyéves mûködésének tapasztalataival kapcsolatban elmondta, hogy az úttörő jellegû és minden más kölcsönzési formánál kényelmesebb szolgáltatás népszerûsége hónapról-hónapra folyamatosan növekszik. „Aki egyszer kipróbálta a Filmdirekt szolgáltatását, ritkán tér vissza más megoldáshoz. Sokan eleinte fenntartásokkal fogadták, hogy a filmeket postán küldjük ki, azonban a módszer minden szempontból kitûnően vizsgázott: a DVD-k gyorsan és biztonságosan jutnak el előfizetőink otthonába. Ráadásul mi vagyunk az egyetlenek, akik ugyanazt a színvonalas szolgáltatást tudják nyújtani a fővárosban, mind a 26 nagyvárosban és további 3200 településen is. Ennek köszönhetjük, hogy rövid idő alatt az ország legnagyobb DVD-kölcsönzője lettünk.”Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő