Connect with us

Hirdetés

technokrata

Online filmkölcsönzés már havi 2690 Ft-ért

Kütyük

Online filmkölcsönzés már havi 2690 Ft-ért

Új előfizetési csomag a Filmdirekt internetes DVD kölcsönzőtől.

A Filmdirekt, október 3-án új, még kedvezőbb árú előfizetési csomagot vezetett be: előfizetői mindössze havi 2690 Ft-ért korlátlanul kölcsönözhetnek ki filmeket. A DVD a már bevált módszer szerint az előfizető otthonába érkezik meg, a visszaküldésre szolgáló díjmentes válaszborítékkal együtt. A filmet az előfizető tetszőleges ideig tarthatja magánál anélkül, hogy ezért bármilyen felárat kéne fizetnie, majd a válaszborítékban visszaküldi és néhány nap múlva kapja a következő filmet.

Kohut Gergely, a Filmdirekt Kft. ügyvezető igazgatója kifejtette, hogy az új előfizetési csomag bevezetésével azoknak szeretnének kedvezni, akik havonta csak néhány filmet tudnak otthon megnézni, és épp ezért nem mindegy számukra, hogy mit és milyen minőségben. A Filmdirekt több mint 2000 filmjével az ország egyik legnagyobb kölcsönzői DVD kínálatát biztosítja, amely hétről-hétre frissül a mozikban néhány hónapja vetített sikerfilmekkel, de ugyanúgy fellelhetőek klasszikus alkotások és mûvészfilmek is.

Az ügyvezető igazgató a cég közel egyéves mûködésének tapasztalataival kapcsolatban elmondta, hogy az úttörő jellegû és minden más kölcsönzési formánál kényelmesebb szolgáltatás népszerûsége hónapról-hónapra folyamatosan növekszik. „Aki egyszer kipróbálta a Filmdirekt szolgáltatását, ritkán tér vissza más megoldáshoz. Sokan eleinte fenntartásokkal fogadták, hogy a filmeket postán küldjük ki, azonban a módszer minden szempontból kitûnően vizsgázott: a DVD-k gyorsan és biztonságosan jutnak el előfizetőink otthonába. Ráadásul mi vagyunk az egyetlenek, akik ugyanazt a színvonalas szolgáltatást tudják nyújtani a fővárosban, mind a 26 nagyvárosban és további 3200 településen is. Ennek köszönhetjük, hogy rövid idő alatt az ország legnagyobb DVD-kölcsönzője lettünk.”



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés