Connect with us

technokrata

Jönnek a Sony Ericsson új olcsó telefonjai

Kütyük

Jönnek a Sony Ericsson új olcsó telefonjai

A Sony Ericsson a jövőben kiemelt figyelmet kíván szentelni az elérhető árú mobiltelefonoknak.


Jon Mulder, a japán-svéd vállalat termékmarketing igazgatója a napokban azt nyilatkozta, hogy a Sony Ericsson hamarosan vadonatúj low-end, illetve középkategóriás készülékekkel fog megjelenni a piacon, ily módon pedig mind az európai, mind pedig az amerikai piacokon erősíteni szeretné pozícióját.

A Sony Ericsson az utóbbi időkben leginkább az olyan, felső kategóriában versenyző, nagy tudású mobiltelefonokra összpontosított, mint amilyen például a 2 megapixeles fényképezős K750i, vagy a Walkman branddel és fejlett zenelejátszási funkciókkal ellátott W800i. Mulder szerint a cégnek a jövőben ezen modellek mellett a széles rétegek számára elérhető telefonokra is oda kell figyelnie. Így tesz egyébként többek közt a rivális Motorola és Samsung is, mely vállalatok nemrégiben jelentették be a low-end kategóriával kapcsolatos, igen csak komoly terveiket.

A Sony Ericsson a Motorolától eltérően nem kíván megjelenni az abszolút olcsó, minimális tudású mobilok piacán, vagyis nem fog kiadni 50 dolláros, vagy még ennél is olcsóbb termékeket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák