Connect with us

technokrata

Pofonegyszerű Bluetooth párosítás Sony Ericsson módra

Kütyük

Pofonegyszerű Bluetooth párosítás Sony Ericsson módra

A Sony Ericsson Mobile Communications legújabb fejlesztése arra hivatott, hogy leegyszerűsítse a Bluetooth headsetek és mobiltelefonok párosítását.


A japán-svéd vállalat úgynevezett Auto Pairing technológiáját először a Bluetooth Special Interest Group egyik, a napokban Stockholmban megrendezett sajtó összejövetelén lehetett megtekinteni.

A Sony Ericsson munkatársai a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy amennyiben a telefon és headset elég közel van egymáshoz, valamint a Bluetooth engedélyezve van, az új technológia révén a headset automatikusan megkeresi az arra alkalmas Sony Ericsson mobilt és csatlakozik hozzá. Mostantól már nincs szükség PIN kód beadására – a felhasználónak mindössze egy Yes gombot kell nyomnia a kapcsolat létrejöttéhez.

Az Auto Pairing elsőként a Sony Ericsson felfrissített HBH-610-es headsetébe, a HBH-610a-ba fog bekerülni. Ez az újdonság várhatóan az idei esztendő negyedik negyedévében jelenik majd meg a kereskedések polcain.

Kár, hogy az Auto Pairing csak és kizárólag Sony Ericsson mobilokkal és headsetekkel kompatibilis, de természetesen a Sony Ericsson headsetek továbbra is használhatók lesznek más gyártók telefonjaival.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle