Connect with us

Panasonic VS6: 2 megapixeles kagylómobil

Kütyük

Panasonic VS6: 2 megapixeles kagylómobil

A Panasonic a most bemutatott VS6-os mobiltelefonnal a középkategóriás készülékek piacán kíván versenybe szállni a konkurens gyártókkal.


A többi VS sorozatú modellhez hasonlóan kagylóformát kapott újdonság alaphelyzetben 96 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 20 milliméter vastag (89 köbcentiméter), a mérlegen pedig 101 grammot nyom.

Külső kijelzőt ezúttal keresve sem találunk, ellenben a belső LCD igen csak meggyőző specifikációkkal rendelkezik: a TFT technológiájú panel egyrészt 16 millió színárnyalatú, másrészt pedig 240×320 pixeles (QVGA) felbontású. A digitális fényképezőgépet sem sok kritika érheti, ugyanis a többek közt mozgóképrögzítésre is alkalmas kamera maximális felbontása 1.600×1.200 pixel.

Negatívum, hogy a belső memória mindössze 32 MB-os, de ami ennél is nagyobb baj, hogy sajnos nem bővíthető. A 430 órás készenléti, illetve 7 órás beszélgetési idejű Panasonic VS6 Bluetooth kompatibilis, ezenkívül pedig MP3 lejátszó, WAP 2.0 böngésző, Java MIDP 2.0 és GPRS Class 10 is helyet kapott benne.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom