Connect with us

technokrata

Panasonic VS6: 2 megapixeles kagylómobil

Kütyük

Panasonic VS6: 2 megapixeles kagylómobil

A Panasonic a most bemutatott VS6-os mobiltelefonnal a középkategóriás készülékek piacán kíván versenybe szállni a konkurens gyártókkal.


A többi VS sorozatú modellhez hasonlóan kagylóformát kapott újdonság alaphelyzetben 96 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 20 milliméter vastag (89 köbcentiméter), a mérlegen pedig 101 grammot nyom.

Külső kijelzőt ezúttal keresve sem találunk, ellenben a belső LCD igen csak meggyőző specifikációkkal rendelkezik: a TFT technológiájú panel egyrészt 16 millió színárnyalatú, másrészt pedig 240×320 pixeles (QVGA) felbontású. A digitális fényképezőgépet sem sok kritika érheti, ugyanis a többek közt mozgóképrögzítésre is alkalmas kamera maximális felbontása 1.600×1.200 pixel.

Negatívum, hogy a belső memória mindössze 32 MB-os, de ami ennél is nagyobb baj, hogy sajnos nem bővíthető. A 430 órás készenléti, illetve 7 órás beszélgetési idejű Panasonic VS6 Bluetooth kompatibilis, ezenkívül pedig MP3 lejátszó, WAP 2.0 böngésző, Java MIDP 2.0 és GPRS Class 10 is helyet kapott benne.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek