Connect with us

technokrata

Panasonic VS2: 16 millió színű mobil – kedvező áron!

Kütyük

Panasonic VS2: 16 millió színű mobil – kedvező áron!

A Panasonic VS2 a gyártó egyik belépőszintű kagylómobilja, ez azonban korántsem jelenti, hogy a készülék szegényes felszereltségű lenne.


Kezdjük talán rögtön a kijelzőkkel, vagyis inkább a kijelzővel, mivel, hogy külső LCD nem került a VS2-re. Szóval a 2,2 colos képátlójú belső display egy igazi csúcskategóriás darab, lévén, hogy felbontása nem kevesebb mint 240×320 pixel (QVGA), az általa megjelenített színárnyalatok száma pedig meghaladja a 16 milliót. Ahogy pestiesen mondani szokás: nem semmi!

A Panasonic VS2-ből sajnos nem csak az infravörös port, hanem a Bluetooth kontroller is hiányzik, ellenben az integrált digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontással dicsekedhet. A CMOS technológiájú képszenzorra épülő kamera fontosabb specifikációi közé tartozik az 1.152×864 pixeles maximális felbontás, a négyszeres digitális zoom, a 15 képes sorozatfelvételi funkció, a makró üzemmód és a videófelvételi funkció.

A széthajtható kialakítású Panasonic VS2 érdekessége az a nyomógomb, melyet lenyomva a felső rész automatikusan felpattan. Ezenkívül nem mehetünk el szó nélkül a 32 MB-os belső (nem bővíthető) memória, az MP3 lejátszó alkalmazás, a Java MIDP 2.0 támogatás, a negyvenszólamú polifonia, a diktafon szolgáltatás, valamint a GPRS 10 adatátviteli technológia mellett.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle