Connect with us

technokrata

Jéghideg, exkluzív Nokia mobil – 1,2 millió forintért!

Kütyük

Jéghideg, exkluzív Nokia mobil – 1,2 millió forintért!

A Nokia abszolút elit kategóriás mobiltelefon márkája, a Vertu most egy kifejezetten a téli szezonra szánt új készüléket jelentett be.

Mint ismeretes, a vállalat nemrégiben mutatta be a hölgyeknek szánt Vertu Ascent Pink Editiont, majd pedig nem sokkal ezt követően egy a benzingőzös férfiak szívét megdobogtató újdonsággal, a Vertu Ascent Motorsport Editionnal rukkolt elő. A Vertu most debütált legfrissebb újdonsága Ascent White Special Edition névre hallgat, és legfontosabb ismertetőjelei közé tartozik többek közt a prémium kategóriás bőrbevonat, a polírozott billentyűzet, valamint a különleges háttérvilágítás.


A hagyományos kialakítású, fehér színű Vertu újdonság 108 milliméter hosszú, 44 milliméter széles, 22 milliméter vastag (78 köbcentiméter) és nem kevesebb mint 170 grammot nyom a mérlegen. A telefonkönyvben maximum 1.000 bejegyzést tárolhatunk el, ezenkívül pedig 220 naptári bejegyzés és 100 rövid szöveges üzenet is elfér a belső (nem bővíthető) memóriában.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Vertu mobiltelefon nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora a gyári adatok szerint maximum 270 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt tesz lehetővé. A további fontosabb specifikációk közé tartozik többek közt a fejlett Yamaha audiochip, a Bluetooth kompatibilitás, a PC-s szinkronizáció, illetve az MMS és e-mail támogatás.

A Vertu Ascent White Special Edition ára körülbelül 1,2 millió forint körül fog alakulni. Érdekesség, hogy a Vertu hasonlóan drága, korábban megjelent modelljeit általában már az első hetekben elkapkodták a boltokban, ami azt bizonyítja, hogy igen is komoly kereslet mutatkozik az ilyen drága mobilok iránt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák