Connect with us

Fujitsu-Siemens: jönnek a Pocket LOOX N500-as PDA-k

Kütyük

Fujitsu-Siemens: jönnek a Pocket LOOX N500-as PDA-k

A Fujitsu-Siemens boszorkánykonyhájában ismét kifőztek valami különlegeset: a vállalat hamarosan egy új PDA termékcsaláddal fog előrukkolni.


A napokban megjelentek a Pocket LOOX N500 első hivatalos fotói, és ezzel párhuzamosan néhány új információmorzsa is elérhetővé vált az új kéziszámítógépekkel kapcsolatban. Ezek szerint a termékcsaládban egész pontosan négy modell lesz, az N510-es, az N520-as, az N530-as, valamint az N540-es.

A Fujitsu-Siemens PDA-inak közös vonása a legfrissebb Microsoft operációs rendszer, ami ugyebár nem más, mint a Windows Mobile 5.0 (Magneto). Legalább az egyik típusban lesz Wi-Fi (802.11g) támogatás, és ugyancsak az egyik készülékben egy GSM/GPRS mobiltelefon modul is helyet fog kapni. A csúcsmodellekben már VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, és természetesen a Bluetooth vezérlő sem hiányzik belőlük. Egyes források szerint az egyik típusban még egy GPS navigációs modult is találunk majd.

A RAM mérete 64 és 128 MB között alakul majd, a ROM pedig nem kevesebb mint 256 MB-os lesz. Az árazást illetően egyelőre nincsenek pontos információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom