Connect with us

technokrata

55. szülinapjára Snoopy egy spéci mobiltelefont kapott

Kütyük

55. szülinapjára Snoopy egy spéci mobiltelefont kapott

A Gigabyte a közelmúltban debütált Gx-5-ös mobiltelefon egy speciális kiadásával szeretné megünnepelni a közkedvelt rajzfilm figura, Snoopy ötvenötödik születésnapját.


A Gigabyte Gx-5 Snoopy Special Edition névre keresztelt, limitált darabszámban készülő telefon Snoopy-val díszített borítást kapott, ezenkívül pedig a készülék háttérképéit, csengőhangjait, játékait és menüikonjait is a bóhókás kiskutya ihlette. A vásárlók ezenkívül egyébként kapnak még egy Snoopy logós hordtáskát, valamint egy hálózati töltőt is.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes telefon szétcsúsztatható kialakítással és szinte már a végletekig lekerekített formavilággal rendelkezik.

A 2 colos képátlójú, TFT technológiára építkező folyadékkristályos kijelző nem kevesebb mint 262.144 színárnyalat megjelenítésére képes, felbontása azonban egyelőre sajnos ismeretlen. Nem úgy a beépített digitális fényképezőgépé, mely konkrétan 1,3 megapixel. A kamerával a mai elvárásoknak megfelelően nem csak fényképek, hanem akár videóanyagok is felvehetők és természetesen a vaku sem hiányzik az optika mellől. Az elkészült anyagok a belső memórián kívül a bővítőslotba helyezhető miniSD (Secure Digital) memóriakártyákon tárolhatók el.

A GPRS Class 10 képes Gigabyte gX5-be többek közt egy mozgásérzékelőt is behelyeztek a tervezők, ennek pontos funkcionalitása azonban mindezidáig ismeretlen. A telefon hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal van felvértezve, MP3 lejátszásra képes és teljes körű SMS, EMS, illetve MMS támogatással bír.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle