Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SGH-S500i: 2 megapixeles kagylómobil

Kütyük

Samsung SGH-S500i: 2 megapixeles kagylómobil

A Samsung hamarosan egy páratlanul nagy tudású, kagylóformájú mobiltelefonnal fog előrukkolni.


A Samsung SGH-S500i típusjelzésű újdonság külsőre komoly hasonlóságot mutat a korábban bejelentett SGH-E720-as és SGH-E730-as modellekkel, ettől függetlenül azonban teljesen új fejlesztésnek számít. A dél-koreai székhelyű gyártó lényegében mindenből a legjobbat pakolta bele a készülékbe, az egyetlen fájó pont talán az, hogy a telefon nem használható a harmadik generációs (3G) hálózatokban.

A széthajtható kialakítású Samsung mobil külső részén teljesít szolgálatot a többek közt vakuval is ellátott digitális fényképezőgép modul, mely egyrészt 2 megapixeles felbontású fotókat, másrészt pedig videóanyagokat is képes rögzíteni.

A nagyméretű folyadékkristályos kijelző 176×220 pixeles felbontású, és 18 bites színmélységének köszönhetően nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalattal rendelkezik.

A Samsung SGH-S500i-nek ezenkívül zenelejátszás terén sincs szégyenkezni valója: az MP3 és AAC kompatibilitás már-már önmagától értődik, ezenkívül nem mehetünk el szó nélkül a kívül elhelyezett dedikált zenegombok mellett sem.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az i-mode támogatású SGH-S500i Bluetooth kompatibilis lesz, illetve, hogy memóriakártyákat lehet-e majd beletenni. A készülék ára a brit O2 operátornál várhatóan 250 font, vagyis mintegy 90 ezer forint lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés