Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil EA játékok óriási választékban

Kütyük

Mobil EA játékok óriási választékban

A CTIA IT Wireless and Entertainment 2005 konferencián az Electronic Arts bejelentette, hogy 2005 telén, illetve 2006 tavaszán mobil verziókat fog kiadni a Harvest Mania, Word Whomp, World Class Solitaire és Squelchies programokból, valamint mobilos játékokat fejleszt a FIFA Street, DEF JAM és SimCity sorozatok alapján.

A játékosok ugyanazt a játékmenetet, valósághű versenybeosztásokat és széles körű közösségi szolgáltatásokat élvezhetik a mobil verziókkal, mint a játékok konzolos, PC- vagy web-alapú változataiban.

Az EA már meglévő mobiljáték-választéka többek között a Need for Speed Underground 2, a Need for Speed Most Wanted, az NBA LIVE 06, a Tiger Woods PGA TOUR 06, a FIFA 06, a Madden NFL 06, The Sims 2, a Poppit! Turbo 21 és a Tri-Peaks Solitaire programokat tartalmazza.

A CTIA IT Wireless and Entertainment 2005 konferencián tartott előadásában, John Batter alelnök, az Electronic Arts EA Mobile csoportjának vezetője megjegyezte, hogy ˝a mobilos szórakoztató eszközök elterjedése attól is függ, hogy képesek leszünk-e összetartó közösségeket és különleges játékélményt teremteni. Az Electronic Arts-nál azon dolgozunk, hogy játéksorozataink mobiltelefonokra történő fejlesztése tükrözze a mobil fogyasztók különleges játékszokásait˝.

Az Electronic Arts játékai kitűnő szórakozást ígérnek azoknak, akik csak egy gyors játékot szeretnének lejátszani, de azoknak is, akik hosszabb időt szeretnének eltölteni vele. Az játékok könnyen használhatók és intuitív módon kezelhetők, a játékmenet pedig egyaránt élvezetes akár 5 percet, akár 5 óra hosszat játszunk. Az Electronic Arts sokszínű, élvezetes játékai közül mindenki megtalálja a számára megfelelőt, akár a DEF JAM hiphop játszóteréért folyik a harc, akár grundfocit játszik a FIFA Street sztárjaival, épp egyedi igényei szerint épít fel egy várost a SimCity programban, vagy egy gyors menetet játszik a Harvest Mania, a Word Whomp, a World Class Solitaire és a Squelchies játékok valamelyikével.

A Pogo.com – az egyik legnépszerűbb online játékhely – négy népszerű játéka, a Harvest Mania, a Word Whomp, a World Class Solitaire és a Squelchies esetében a játékosok egységes bejelentkezési lehetőséget kapnak, amellyel hozzáférhetnek Pogo.com-fiókjukhoz. Ez a közegtől független, egyedülálló szolgáltatás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a mobiltelefonon elért pontokat online fiókjukba tegyék át, és aztán azokat napi, heti vagy havi készpénzsorsolásokon használják fel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés