Connect with us

technokrata

Küldjünk MMS-t féláron – külföldre is!

Kütyük

Küldjünk MMS-t féláron – külföldre is!

A Pannon GSM 2005. október 1-től kártyás és számlás előfizetői számára egyaránt biztosítja a multimédiás üzenetek (MMS) külföldi hálózatokba történő küldésének lehetőségét.

Az egyre inkább határok nélkül, együtt élő Európában szinte magától értetődő e szolgáltatás, amelynek bevezetését az MMS üzenetek növekvő népszerűsége, illetve az azokat kezelni, létrehozni és fogadni képes készülékek rohamos terjedése is időszerűvé tette.

Októbertől számos külföldi GSM hálózatba is eljuttathatják fotót, mozgóképet vagy akár hangot is tartalmazó, multimédiás üzeneteiket a Pannon GSM ügyfelei. Az új szolgáltatás révén teljessé válik az MMS-szolgáltatás nemzetközi volta: a számlás és kártyás pannonosok számára évek óta biztosított az MMS roaming lehetősége, ám eddig csak magyar mobil hálózatba címezhették az üzeneteket.

A multimédiás üzenet – felhasználói szempontból – mérföldkő volt a mobil telefónia történetében: új funkciót adott a korábban csak szöveges kommunikációra használt telefonnak: szórakoztató központtá tette azt, különösen a fényképezőgéppel ellátott készülékek megjelenése után. A Pannon GSM mindenre kiterjedő MMS szolgáltatást nyújt előfizetőinek, akik MMS-képes készülékükön fogadhatnak üzeneteket, sőt, kedvenc MMS-eiket akár nyomtatott képeslap formájában is eljuttathatják a címzetthez.

A nemzetközi irányú multimédiás üzenetküldés külön regisztráció vagy megrendelés nélkül igénybe vehető. A külföldi hálózatokba a bevezetést követő fél éven át (azaz 2006. március 31-ig) ötven százalék kedvezménnyel, vagyis a belföldi üzenetküldéssel megegyező áron indíthatók MMS-ek (részletek a díjszabásban). Az üzenetek címzettje a célhálózattól függetlenül díjtalanul fogadhatja a beérkező MMS-eket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle