Connect with us

technokrata

iGO: mobil navigáció – egyszerűen, gyorsan és olcsón!

Kütyük

iGO: mobil navigáció – egyszerűen, gyorsan és olcsón!

A kéziszámítógépre kifejlesztett, iGO Magyarország 2005 nevű GPS-navigációs szoftver forradalmasítja az autós útkeresést.

A memóriakártyán forgalombahozott verzió kedvező ára és egyszerű használata miatt sokak számára nyújt hatékony megoldást.

Mindannyian átéltük már azt a kínos érzést, amikor hosszas autózás után rossz címre érkeztünk, hiába néztük meg előtte térképen. Vagy amikor a belváros szűk, egyirányú utcáit követve egyre távolabb és távolabb kerültünk az eredeti úticélunktól. A GPS-navigációs rendszerek már évek óta hatékony megoldást kínálnak az autósoknak a hasonló problémák megoldására. Magas áruk miatt viszont eddig csak kevesen engedhették meg maguknak ezeket a berendezéseket. Sokszor kezelésük is bonyolult, igazi szakértőnek kell lenni ahhoz, hogy eredményesen használjuk őket. Ráadásul többségük megfelelő térkép híján Magyarországon egyáltalán nem használható.

Háztól-házig navigáció többpontos útvonaltervezéssel
Az iGO GPS-navigációs szoftver forradalmasítja az autós útkeresést, mert egyszerűen kezelhető felhasználói felületének és pontos digitális térképeinek köszönhetően öröm a tájékozódás. A szoftver használata kezdők számára is könnyen megtanulható. Menürendszere kimondottan felhasználóbarát, a funkciók és beállítások egy-két kattintással bárhonnan elérhetők. A program többnyelvű, természetesen magyar feliratok és hangutasítások is választhatók benne.

Az intelligens keresőrendszer segítségével megadhatunk pontos címeket, vagy választhatunk az eltárolt célpontok küzül, így néhány másodperc alatt összeállíthatjuk személyreszabott, akárhány pontból álló útvonaltervünket. Ezek után az iGO önműködően elvezet minket a megadott célpontokhoz. Menet közben használhatjuk a látványos két- és háromdimenziós térképnézeteket, vagy hagyatkozhatunk a magyarul beszélő navigátor jól érthető utasításaira. Ha letérünk a megadott útvonalról, az iGO magától újratervezi azt. Az ˝elkerülés˝ funkció használatával pedig kizárhatjuk útvonalunkból az akadályokat és a forgalmi dugókat. A bejárt utakat elmenthetjük, és később megjeleníthetjük a térképen, vagy újrajátszathatjuk a programmal. Kedvenc úticéljainkat csoportokba rendezve, egyedi ikonokkal tárolhatjuk el saját listánkban.

Az iGO GPS-navigációs szoftverben jónéhány technikai újítás is helyet kapott. Igazi csemege a szuperintelligens térképnagyító és -döntő rendszer, amely a kereszteződésekhez közeledve automatikusan és fokozatosan nagyítja és dönti a térképet annak érdekében, hogy a sofőr könnyedén átláthassa a szükséges manővert.

A jelenleg elérhető legjobb Magyarország térkép
Az iGO GPS-navigációs szoftver a jelenleg elérhető legpontosabb Magyarország térképet tartalmazza. Segítségével több mint 3000 magyar településen utcanév és házszám alapján navigálhatunk. Ezt az igazán részletes térképet a 17.000 ˝hasznos helyet˝ tartalmazó POI adatbázis teszi még értékesebbé. Ebben többek között benzinkutak, autószervizek, bankautomaták, bevásárlóközpontok, szállodák és éttermek címei között kereshetünk név vagy távolság szerint. A Top Map Kft. szakemberei a térképadatbázist folyamatosan karbantartják és bővítik, így az iGO felhasználók mindig aktuális, magas színvonalú térképpel tájékozódhatnak.

Az iGO egy perc alatt útrakész!
Az iGO GPS-navigációs szoftverrel a háztól-házig navigáció feledhetetlen élményét most bármelyik magyar autós megtapasztalhatja, mert az iGO kártya ára mindössze bruttó 27.900 forint. A Pocket PC-re kifejlesztett, SD kártyán forgalombahozott verzió 1 perc alatt útrakész. Nincs telepítés és internetes regisztráció. Csak behelyezzük az SD kártyát a kéziszámítógépbe, kiválasztjuk a nyelvet, és már használhatjuk is! A szoftvert minden további segédeszköz nélkül használhatjuk digitális térképként címkereséshez és útvonaltervezéshez, de GPS vevővel használhatjuk ki igazán navigációs szolgáltatásait.

Nemzetközi háttér, magyar szakemberek
Az iGO GPS-navigációs szoftver gyártója a Nav N Go Kft., amely több cég összefonódásából alakult idén tavasszal. Résztulajdonos az izraeli GPS&More Ltd., amely komoly nemzetközi tapasztalattal és érdekeltségekkel rendelkezik a navigációs piacon. A magyar tulajdonosok között van a játékszoftverei által nemzetközileg elismert PDAmill Kft., és a GPS üzletág hazai piacvezetője, a Navi-Gate Kft. Ez utóbbi a világhírű Garmin GPS-ek mellett olyan népszerű navigációs szoftvereket is forgalmaz, mint a Fugawi, a Destinator és a mobiltelefonokon működő Wayfinder.

Országos szakkereskedői hálózat
Az iGO GPS-navigációs szoftvert a Navi-Gate Kft. kereskedőhálózata forgalmazza országszerte. A cég 11 budapesti üzletben és 13 vidéki nagyvárosban várja a vevőket és viszonteladókat, akiket mindenütt hozzáértő szakemberek szolgálnak ki. Emellett az iGO GPS-navigációs szoftver a nagyobb számítástechnikai üzletekben a következő, GPS-vevővel egybeépített PDA készülékekkel együtt is megvásárolható: Acer n35, MiTAC Mio 169 Digiwalker.

Út Európába
Az iGO GPS-navigációs szoftver hamarosan átlépi a határokat, mert a Nav N Go Kft. szakemberei már dolgoznak az egységes kelet-európai és nyugat-európai térképeken. A cég külön hangsúlyt fektet a kelet-európai térség navigációs rendszerének fejlesztésére. Ebben a munkában az ismert nemzetközi piacvezető térképészcég, a Tele Atlas is partnere. Az iGO GPS-navigációs szoftverrel megvalósulhat a Nav N Go Kft. álma, hogy a legtöbb autós élvezhesse a gyors és pontos navigációt, és bárhol otthon érezze magát Európában.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle