Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens ME75: a C75 sportos változata

Kütyük

Siemens ME75: a C75 sportos változata

A Siemens rövid időn belül várhatóan be fogja mutatni a Siemens C75-ös készülék kifejezetten aktív életmódot folytatók számára kifejlesztett testvérmodelljét.


A külsejét tekintve leginkább a Siemens M75-re, szolgáltatás kör tekintetében pedig a Siemens C75-re hasonlító Siemens ME75 pontos specifikációival kapcsolatban egyelőre nem nyilatkoztak a gyártó képviselői, mindenesetre a készülék néhány adata már most is ismeretes.

Ezek szerint a Siemens ME75-ben egy 132×176 pixeles felbontású, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely átlagosnak mondható, 16 bites színmélységgel rendelkezik, vagyis mintegy 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

Az integrált digitális fényképezőgép ezúttal nem megapixeles, hanem csak VGA felbontású, ennek megfelelően segítségével maximum 640×480 képpontos fotók készíthetők. A digitális zoom ötszörös átfogású.

A Siemens ME75 Java kompatibilis és többek közt egy 3D grafikus motor is helyet kapott benne, ezenkívül pedig akár mint modern walkie-talkie is használható – köszönhetően a PTT (Push To Talk) technológiának.

A készülék debütálásának időpontja, illetve ára egyelőre nem ismeretes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés