Connect with us

technokrata

Nokia 3250: csavaros zenetelefon

Kütyük

Nokia 3250: csavaros zenetelefon

A zeneközpontú mobiltelefonon külön zenegombok és 750 számra elegendő tárolóhely található.

A Nokia 3250, a Nokia legújabb zenetelefonja állt az érdeklődés középpontjában Németországban a most hétvégén megrendezett Nokia Trends elektronikuszene-fesztiválon. A telefon különleges formatervezése révén hagyományos telefonbillentyűzete elcsavarva külön zenegombokká alakul. A Nokia 3250-en akár egy gigabájtnyi jó minőségű zene (750 dal) is tárolható, amelyet 10 órán keresztül hallgathatunk. A felhasználók emellett a Nokia 3250 két megapixeles kamerájának és okostelefon-funkcióinak is jó hasznát vehetik. A háromsávos, GSM 900/1800/1900 modell szállítása várhatóan 2006 első negyedévében indul, támogatások és adók nélküli ára pedig 350 euró körül alakul majd.


A felhasználók a Nokia 3250 billentyűzetének 180 fokos elcsavarásával közlekedhetnek a zenét kezelő gombok és a normál telefonbillentyűzet között. A Nokia 3250 zenelejátszója számos digitális zeneformátumot támogat, többek között az MP3-at, a WMA-t, az M4A-t, és az AAC-t, így a zenék egyszerűen feltölthetők és továbbíthatók. A zenéket emellett menet közben a hálózaton keresztül is letölthetjük, kedvenc dalainkat pedig beállíthatjuk csengőhangként. A Nokia 3250 akár az egy gigabájtos mikroSD-memóriakártyát is támogatja, amelyen maximum 750 szám fér el. A Nokia 3250 zenei kínálatát a Vizuális Rádió klienssel kiegészített FM rádió teszi teljessé.

A felhasználók a kedvenc CD-iken található dalokat a Nokia Audio Manager szoftverrel digitális zenefájlokká alakíthatják, majd saját zenei gyűjteményük és kedvenc válogatásaik ikonját a számítógépről közvetlenül a telefonra tehetik. A HS-20 Nokia sztereó fülhallgató 3,5 mm-es dugaljához a felhasználó saját fülhallgatója is csatlakoztatható, így még több tartozék társítható a Nokia 3250-hez. A legjobb hangzás biztosítása érdekében a Nokia folyamatosan dolgozik azon, hogy a Nokia 3250 több iparág-vezető márka, például Bose, Harman Kardon, JBL, és Sennheiser Electronic tartozékaival kompatibilis legyen.

A Nokia 3250 két megapixeles kamerával rendelkezik, amely a készülék billentyűzetének 90 fokos elcsavarása esetén panoráma üzemmódban kapcsol be. A képeket pár egyszerű lépésben azonnal megoszthatjuk másokkal MMS-ben, vagy kinyomtathatjuk egy kompatibilis printeren a Bluetooth vezeték nélküli technológia révén.

A Series 60 platformon és a Symbian operációs rendszeren alapuló Nokia 3250 a funkciók és az üzenetküldési módok széles skáláját kínálja, és lehetőséget teremt a független alkalmazás-fejlesztők számára saját zenei alkalmazásaik megalkotására. Az elkészült alkalmazások letölthetők és telepíthetők a Nokia 3250-re. Az okostelefon funkciókat a menet közben élvezhető zenével kombináló Nokia 3250 beszélgetési ideje eléri a 3 órát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák