Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a T-Mobile első 3,5G készüléke!

Kütyük

Megjelent a T-Mobile első 3,5G készüléke!

A T-Mobile bemutatta Európa első 3,5G adatkártyáját, melynek segítségével még a 3G-nél is jelentősen gyorsabban lehet Internetezni.

Az első körben Németországban forgalmazott, Mobile DSL Card 1800 névre keresztelt kártyával jelenleg még csak 384 Kbit/s-os letöltési sebesség érhető el, mivel a T-Mobile egyelőre nem rendelkezik kereskedelmi HSDPA hálózattal, azonban 2006 februárjában már elérhető lesz a vállalat villámgyors adatátviteli szolgáltatása.


A T-Mobile azt ígéri, hogy a Mobile DSL Card 1800 kártyát használó előfizetők a jövő esztendő elejétől kezdve akár már útközben is ADSL sebességgel böngészhetik a világhálót. Ráadásul ez az ADSL szintű sebesség nem is 512 Kbit/s-ot, vagy 1 Mbit/s-ot jelent, hanem egész pontosan 1,8 Mbit/s-ot. A T-Mobile a későbbiekben egyébként 7,2 Mbit/s-os sávszélességet kíván ügyfelei részére biztosítani. Mint ismeretes, a HSDPA elméleti maximális sebességhatára 14,4 Mbit/s.

A 124x54x10 milliméter méretű, 56 gramm tömegű Mobile DSL Card 1800 huszonnégy hónapos előfizetéssel, DataConnect Exklusive csomagban 79,95 euró, vagyis mintegy 20 ezer forint ellenében vihető haza. A vásárlók három hónapig ingyenesen kapják a Data Time 6000 opciót, és havonta 100 órán keresztül ingyen használhatják a T-Mobile hálózatokat.

Mint ismeretes, a hazai T-Mobile a Budapest háromnegyedét lefedő harmadik generációs hálózatán augusztus 26-án az országban elsőként indította el kereskedelmi 3G szolgáltatását.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés