Connect with us

Hirdetés

technokrata

3 GB-os winchesterrel szerelt Samsung kagylómobil

Kütyük

3 GB-os winchesterrel szerelt Samsung kagylómobil

A Samsung immár a második olyan mobiltelefonját jelentette be, melyben egy miniatűr merevlemez teljesít szolgálatot.


A vállalat első ilyen, speciális adattárolós készüléke, az SGH-i300 az idei tavaszi CeBIT szakkiállítás keretein belül debütált, azonban mindeddig nem jelent meg a kereskedelmi forgalomban, most viszont máris itt a második winchesteres Samsung telefon.

A Samsung SPH-V7900 típusjelzésű készülék merevlemezén akár 3 GB adatot is el lehet tárolni, vagyis a telefonra rengeteg fényképet, videót, vagy éppen CD minőségű zenei felvételt lehet elmenteni. Érdekesség, hogy a kagylóformájú mobil felső része nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható.

A külső kijelző 65 ezer színárnyalatú, alatta pedig dedikált zenelejátszó gombokat helyeztek el a tervezők, ennek köszönhetően MP3 hallgatáshoz nem feltétlenül kell szétnyitni a telefont. A belső TFT display egy abszolút csúcskategóriás modell, már ami a QVGA (240×320 pixel) felbontást, illetve a 18 bites színmélységet (262 ezer színárnyalat) jelenti. A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotók készíthetők – sötétben akár vakuval is.

A CDMA2000 1x EVDO, tehát hazánkban sajnos nem használható Samsung SPH-V7900 ezenkívül infravörös portot, hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokat és egyedülálló módon még spamszűrő technológiát is kapott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés