Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult online repülőgépjegy-foglalás

Kütyük

Megújult online repülőgépjegy-foglalás

Megújult a Lufthansa Légitársaság internetes jegyfoglaló rendszere, amely különösen az átszálló utasok jegyfoglalását könnyíti meg.

A felhasználóbarát, könnyen áttekinthető rendszer a legkedvezőbb árú repülőjegyet ajánlja fel az utazni vágyóknak, számításba véve az utazás időpontjának rugalmas tervezését. Az új jegyfoglalási rendszerrel nemcsak a heti 112 Budapestről üzemeltetett Lufthansa járatra, hanem a világ 76 országának 181 városába válthatnak jegyet az utasok.

A foglalási rendszer az úti cél, a tervezett dátum, valamint a komfortfokozat megadása után egy táblázatot jelenít meg a dátumot megelőző és követő három nap kínálatával, és az elérhető járatokra szóló jegyek áraival. A táblázat kiemeli a legkedvezőbb jegyárakat, így az utas – a költségmegtakarítás érdekében – akár módosíthatja is eredeti tervét, és választhat például egy nappal korábbi vagy későbbi járatra szóló, kedvezőbb árú jegyet. Amennyiben az utas időbeosztása nem teszi lehetővé az előre kitűzött dátum megváltoztatását, a rendszer az adott napra ajánlja a legkedvezményesebb árú jegyet. További előny, hogy – a korábbi rendszerrel összehasonlítva – a felhasználó jóval rövidebb idő alatt, kevesebb kattintással jut hozzá a járatinformációkhoz. A foglalással egyidőben megtekinthető, hogy hány mérföldet gyűjt az utas a kiválasztott repülőút során a Lufthansa Miles&More törzsutasprogramjában. Tengerentúli járatok esetén az ülés, valamint az étkezési preferencia is megadható a foglalással egyidőben.

A foglalást követően, az utas a foglaláskor használt hitelkártyájával a budapesti reptéren elhelyezett Lufthansa check-in automaták vagy bármely Lufthansa check-in pultnál megkaphatja beszállókártyáját. Hogy a foglalás ne csak kényelmes legyen, hanem anyagi előnyt is biztosítson, a Lufthansa a jegyfoglalási díjból 3500 forintot elenged, és további 2000 forintos kedvezményt biztosít az elektronikus úton vásárolt jegyekre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés