Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Nokia legfrissebb újdonsága, a 3250-es zenefon!

Kütyük

Itt a Nokia legfrissebb újdonsága, a 3250-es zenefon!

A Nokia egy exkluzív berlini house party keretein belül rántotta le a leplet legfrissebb zenemobiljáról.


A Chemical Borthers nevével fémjelzett rendezvényen debütált a Nokia 3250 típusjelzésű készülék, mely tulajdonképpen nem más, mint az N91-es modell kistestvére. A középkategóriában versenyző újdonság okostelefon besorolású, vagyis a Nokia jó öreg Series 60 platformjára épül, operációs rendszere pedig a Symbian OS 9.0.

A mai elvárásoknak megfelelően ebben a telefonban is egy 2 megapixeles felbontású képszenzor teljesít szolgálatot, azonban a kamera némileg gyengébb minőségű, mint a Nokia korábbi 2 megapixeles modelljeinek esetében. A belső memória természetesen bővíthető, még pedig miniSD (Secure Digital) memóriakártyák segítségével.

A piacon körülbelül 400 eurós áron bemutatkozó Nokia 3250 az N91-től eltérően nem tartalmaz Wi-Fi kontrollert és beépített merevlemezt, ezenkívül pedig a 3G támogatás is hiányzik belőle. A készülék igazi érdekessége a billentyűzet, mely 180 fokban elforgatható, és amelynek az oldalán a kamera optikája, hátán pedig a dedikált zenelejátszó gombok kaptak helyet.

A Nokia 3250 2006 első negyedévében debütál majd a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés