Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újgenerációs billentyűzet az LG mobiljában

Kütyük

Újgenerációs billentyűzet az LG mobiljában

Az LG nemrégiben debütált, CX6190 típusú díjnyertes készüléke a világ első Fastap adatbeviteli technológiával ellátott mobilja, mely megoldásnak köszönhetően könnyebben pötyöghetjük be üzeneteinket, mint a korábbi telefonokon.

Az LG ezzel a készülékkel elnyerte a 2005 CDMA Technológiai Innovációs Díjat a CDMA amerikai kongresszusán Miamiban. A díjakat a világméretű CDMA csoport, a CDMA Development Group (CDG) adta át a CDMA rendszerű készülékek területén kiváló eredményeket elért cégeknek.


A Fastap mobil egyaránt rendelkezik alfabetikus és numerikus billentyűzettel. A betűbillentyűk kissé kiemelkednek és a számbillentyűk körül helyezkednek el. A Fastap billentyűzet kisebb, hagyományos készülékekben is kialakítható.

Az LG a világon elsőként, tavaly novemberben fejlesztette ki CX6190 típusú, Fastap billentyűzettel ellátott telefonját, amellyel könnyedén, egy kézzel megírhatjuk üzeneteinket. Az LG most a Telusnak, Kanada első számú telekommunikációs cégének szállítja a modellt.

A CX6190-es Fastap mobiltelefonba egy kézzel pötyöghetjük be a betűket és a számokat, így használata sokkal egyszerűbb a hagyományos QWERTY billentyűzetes telefonokénál.

A díj nyertesét a CDG tagjai, köztük különböző mobiltechnológiához kapcsolódó médiumok és elemzők választották ki, így az LG kiérdemelte, hogy elismerjék csúcstechnológiáját és megerősítse márkanevének vezető pozícióját az amerikai mobilpiacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés