Connect with us

technokrata

Újgenerációs billentyűzet az LG mobiljában

Kütyük

Újgenerációs billentyűzet az LG mobiljában

Az LG nemrégiben debütált, CX6190 típusú díjnyertes készüléke a világ első Fastap adatbeviteli technológiával ellátott mobilja, mely megoldásnak köszönhetően könnyebben pötyöghetjük be üzeneteinket, mint a korábbi telefonokon.

Az LG ezzel a készülékkel elnyerte a 2005 CDMA Technológiai Innovációs Díjat a CDMA amerikai kongresszusán Miamiban. A díjakat a világméretű CDMA csoport, a CDMA Development Group (CDG) adta át a CDMA rendszerű készülékek területén kiváló eredményeket elért cégeknek.


A Fastap mobil egyaránt rendelkezik alfabetikus és numerikus billentyűzettel. A betűbillentyűk kissé kiemelkednek és a számbillentyűk körül helyezkednek el. A Fastap billentyűzet kisebb, hagyományos készülékekben is kialakítható.

Az LG a világon elsőként, tavaly novemberben fejlesztette ki CX6190 típusú, Fastap billentyűzettel ellátott telefonját, amellyel könnyedén, egy kézzel megírhatjuk üzeneteinket. Az LG most a Telusnak, Kanada első számú telekommunikációs cégének szállítja a modellt.

A CX6190-es Fastap mobiltelefonba egy kézzel pötyöghetjük be a betűket és a számokat, így használata sokkal egyszerűbb a hagyományos QWERTY billentyűzetes telefonokénál.

A díj nyertesét a CDG tagjai, köztük különböző mobiltechnológiához kapcsolódó médiumok és elemzők választották ki, így az LG kiérdemelte, hogy elismerjék csúcstechnológiáját és megerősítse márkanevének vezető pozícióját az amerikai mobilpiacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle