Connect with us

technokrata

Samsung ZV30: 1,3 megapixeles 3G kagylómobil

Kütyük

Samsung ZV30: 1,3 megapixeles 3G kagylómobil

Míg a Samsung a ZV10-zel a low-end 3G kategóriában, addig a nagy testvérnek tekinthető ZV30-cal a felsőbb UMTS kategóriákban kíván versenyezni.


A Vodafone kínálatában hamarosan felbukkanó újdonság olcsóbb testvéréhez hasonlóan szétnyitható kialakítást kapott, és kamerája az elvárásoknak megfelelően már nem VGA (0,3 megapixel), hanem 1,3 megapixeles felbontású. A ZV10-zel ellentétben a belső memória ezúttal nem 50, hanem csak 40 MB-os, viszont cserébe bővíthető, még pedig miniatűr TransFlash memóriakártyák segítségével.

A 176×220 pixeles TFT folyadékkristályos kijelző teljesen megegyezik a ZV10-be szerelt LCD-vel, ennek megfelelően 18 bites színmélységű, vagyis több mint 262 ezer színt képes a szemünk elé tárni.

A háromnormás, 110 grammos Samsung ZV30 további fontosabb specifikációi közül említést érdemel többek közt a videóhívási lehetőség, a sztereó zenelejátszó alkalmazás, az e-mail kliens, az IrDA port, a Bluetooth adatátvitel, valamint a 2 órás beszélgetési, illetve 220 órás készenléti idő.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle