Connect with us

Motorola E770V: olcsó és kompakt 3G telefon a Vodafone-tól

Kütyük

Motorola E770V: olcsó és kompakt 3G telefon a Vodafone-tól

A Motorola E770V az amerikai székhelyű gyártó kifejezetten a Vodafone számára kifejlesztett, kompakt 3G mobiltelefonja.


A hagyományos kialakítású E770V 111 milliméteres hosszal, 46 milliméteres szélességgel, 21 milliméteres vastagsággal, valamint 108 grammos tömeggel rendelkezik. A low-end 3G kategóriás újdonságba a videótelefonos szolgáltatások miatt egy helyett rögtön két fényképezőgép került, azonban még a hátsó fő kamerának is mindössze VGA, vagyis 640×480 pixeles a maximális felbontása. A kamera további specifikációi közül említést érdemel még a négyszeres digitális zoom funkció, valamint a videófelvételi lehetőség.

A külsőre a nemrégiben debütált Motorola ROKR zenetelefonhoz hasonlító Motorola E770V TFT kijelzője egy középkategóriás modell, lévén, hogy felbontása 176×220 pixel, de például a 18 bites színmélységet (262 ezer színárnyalat) illetően egyetlen rossz szavunk sem lehet. A belső memória mérete egyelőre ismeretlen, mindenesetre tény, hogy bővíthető, még pedig miniatűr Transflash memóriakártyák segítségével.

Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a Bluetooth kontrollerről, az MP3 lejátszó szoftverrel, a sztereó headset csatlakozóról, az elektronikus levelezési kliensről, valamint a Java támogatásról. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 2,5 órás beszélgetési, illetve 11 napos készenléti időt biztosít számunkra.

A Motorola E770V várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom