Connect with us

technokrata

Logitech Mobile Traveller Headset

Kütyük

Logitech Mobile Traveller Headset

A Mobile Traveller Headset kompakt kialakítású, és fejlett Bluetooth 1.2 technológiát használ, ami intelligens frekvenciaváltás segítségével ügyesen elkerüli a rádiójelek interferenciáját.


Ezüstös alapszínét króm kiemelések tarkítják. Az eszköz pehelykönnyű – mindössze 17 gramm. Egyedi formájú és kényelmes párnázott fültámasza a külső fülnek támaszkodik, a gumírozott puha fülhallgató pedig kényelmesen és biztosan fogja körül a fület. A Logitech ˝flip clip˝ megoldásával könnyen átállítható jobb- és balfüles használatra is.

A headset alkalmazza a Logitech szabadalmaztatás alatt álló WindStop technológiáját. A szélzaj komoly problémát jelent a mobiltelefon-felhasználóknak. Még egy autó légkondicionáló ventillátora is megzavarhatja a mikrofont. A WindStop technológia egy olyan újítás, ami akusztikus gáttal veszi körül a mikrofont, így ki tudja szűrni a bosszantó szélzajt, és tisztán érthető beszélhetéseket tesz lehetővé még igen kedvezőtlen körülmények között is. A WindStop nemcsak hogy jobb minőségű szélzaj-védelmet biztosít a drága DSP (digitális jelfeldolgozó) megoldásoknál, hanem könnyebb is, és nem fogyasztja az akkumulátort.

A Mobile Traveller headset hét órányi folyamatos beszélgetést és akár 300 órányi készenléti időt biztosít. A készüléken elhelyezett hívás/fogadó gomb segítségével a headset a telefonkészülék kézbe vétele nélkül is használható. A Logitech Mobile Traveller Headset támogat néhány mobiltelefonba beépített szolgáltatást is, mint például a hangtárcsázás, a háromfős beszélhetés és a némítás. A Logitech Mobile Traveller Headset szeptembertől lesz kapható az Egyesült Államok és Európa üzleteiben, valamint a www.logitech.com internetes áruházban. Javasolt fogyasztói ára 12.700 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle