Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech Mobile Traveller Headset

Kütyük

Logitech Mobile Traveller Headset

A Mobile Traveller Headset kompakt kialakítású, és fejlett Bluetooth 1.2 technológiát használ, ami intelligens frekvenciaváltás segítségével ügyesen elkerüli a rádiójelek interferenciáját.


Ezüstös alapszínét króm kiemelések tarkítják. Az eszköz pehelykönnyű – mindössze 17 gramm. Egyedi formájú és kényelmes párnázott fültámasza a külső fülnek támaszkodik, a gumírozott puha fülhallgató pedig kényelmesen és biztosan fogja körül a fület. A Logitech ˝flip clip˝ megoldásával könnyen átállítható jobb- és balfüles használatra is.

A headset alkalmazza a Logitech szabadalmaztatás alatt álló WindStop technológiáját. A szélzaj komoly problémát jelent a mobiltelefon-felhasználóknak. Még egy autó légkondicionáló ventillátora is megzavarhatja a mikrofont. A WindStop technológia egy olyan újítás, ami akusztikus gáttal veszi körül a mikrofont, így ki tudja szűrni a bosszantó szélzajt, és tisztán érthető beszélhetéseket tesz lehetővé még igen kedvezőtlen körülmények között is. A WindStop nemcsak hogy jobb minőségű szélzaj-védelmet biztosít a drága DSP (digitális jelfeldolgozó) megoldásoknál, hanem könnyebb is, és nem fogyasztja az akkumulátort.

A Mobile Traveller headset hét órányi folyamatos beszélgetést és akár 300 órányi készenléti időt biztosít. A készüléken elhelyezett hívás/fogadó gomb segítségével a headset a telefonkészülék kézbe vétele nélkül is használható. A Logitech Mobile Traveller Headset támogat néhány mobiltelefonba beépített szolgáltatást is, mint például a hangtárcsázás, a háromfős beszélhetés és a némítás. A Logitech Mobile Traveller Headset szeptembertől lesz kapható az Egyesült Államok és Európa üzleteiben, valamint a www.logitech.com internetes áruházban. Javasolt fogyasztói ára 12.700 forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés