Connect with us

Egy újabb, kedvező árú kagylómobil a Nokiától

Kütyük

Egy újabb, kedvező árú kagylómobil a Nokiától

A Nokia bemutatta legújabb olcsó kagylómobilját, a 2652 típusjelzésű készüléket.


Az elsősorban a fejlődő országok piacaira szánt Nokia 2652 tulajdonképpen csak külcsín tekintetében tér el a tavaly nyáron debütált elődmodelltől, a Nokia 2650-től. A méhsejt mintázatú borítást kapott és több színárnyalatban is kapható telefon (GSM 900/1800) többek közt színes kijelzőt, böngészőt, MMS-t, Java játékokat és Java alkalmazásokat vonultat fel.

Klasszikus formatervezése és gazdag funkciókínálata révén a Nokia 2652 elegáns és megfizethető választás mindazok számára, akik munkahelyi és magánéleti kommunikációs célra egyaránt igénybe szeretnék venni a készüléket. A személyes időbeosztást kezelő, hasznos funkciókkal rendelkező Nokia 2652 határidőnaplója olyan fejlett szolgáltatást biztosít, amelynek segítségével nem felejtkezünk meg a fontos üzleti és privát eseményekről. A könnyen kezelhető névjegytárban lehetőség nyílik a mindenféle elérhetőséget tartalmazó névjegykártyák SMS-en, vagy a képet tartalmazó névjegykártyák esetében MMS-en át történő küldésére és fogadására.

A Nokia 2652 128×128 pixeles, 4.096 színű kijelzője és a beépített xHTML böngésző sokféle lehetőséget, például GPRS-en át letölthető háttérképeket, választható színvilágot, és grafikákat biztosít a készülék személyre-szabására. A bejövő hívásokra a többszólamú csengőhangok és a Nokia 2652 borításán felvillanó lámpák hívják fel a figyelmet. A Nokia 2652 telefont a www.nokia.com/shop oldalon letölthető csengőhangok, Java játékok és alkalmazások segítségével még inkább a személyes igényeinknek és szokásainknak megfelelően állíthatjuk be.

A 97 gramm tömegű Nokia 2652 beszélgetési ideje eléri a három órát, készenléti ideje pedig 300 óra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom