Connect with us

technokrata

Djuice: újra dübörögnek a quadok

Kütyük

Djuice: újra dübörögnek a quadok

Szeptember végén a Pannon GSM révén újra összejönnek a sztárok és a profi versenyzők egy napra Dunavarsányban.

A Pannon GSM és a djuice által támogatott versenysorozat zárásaként még egyszer együtt lesz a csapat: Klausmann Viktor, Geszler Dorottya, Katus Atilla és Szentgyörgyi Rómeó is ott lesz a rajtvonalnál.

Az Országos djuice Quad Riding sorozat idei utolsó, harmadik fordulóján szeptember 24-én szombaton ismét a versenyzőké és a sztároké a Quad & Ski World pálya Dunavarsányban.

A quad, a négykerekű motor egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban. Az ország minden részéből érkező versenyzők a délelőtt tíz órai megnyitó után két kategóriában teszik próbára tudásukat. A délután kezdődő sztárfutamban neves sportolókkal és médiaszemélyiségekkel is találkozhatunk, a meghívottak között van Geszler Dorottya műsorvezető, Katus Attila és Szentgyörgyi Rómeó fitness világbajnok, míg a nap házigazdája Klausmann Viktor lesz.

Érdekesség, hogy Geszler Dorottya a korábbi versenyre csak nézőként szeretett volna benevezni, ám kedvese addig győzködte, amíg rá nem beszélte az indulásra. ˝Miután a barátom is ment egy kört és láttam, hogy nem esett baja, gondoltam csak lassan, óvatosan, de megpróbálom. Nem szeretek száguldozni az utakon, de itt aztán ki lehet próbálni, milyen jó egy quaddal dübörögni, remélem lesz még ilyen quad riding!˝.

A rendezvényre a belépés ingyenes.

A program:
10:00-10:15 Verseny megnyitása
10:30-13:00 Quad ˝Crossss˝
13:00-14:30 Quad & Jet-Ski Duatlon
14:30-15:00 Eredményhirdetés
15:00-16:30 Sztárfutam
16:30-18:00 Quad teszt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle