Connect with us

Hirdetés

technokrata

Átmeneti leállás a T-Online Magyarországnál

Kütyük

Átmeneti leállás a T-Online Magyarországnál

Ma délelőtt egy hálózati eszköz hibája miatt mintegy egy órára leállt a T-Online Magyarország szerverközpontja, az Adatpark.

Ma délelőtt fél tízkor leállt egy hálózati eszköz a T-Online Magyarország szerverközpontjában. Noha az internetszolgáltató hálózata minden elemében kettős – azaz leállás esetén egy másik eszköz biztosítja az elérést – most egy elosztóberendezés hibája az egész rendszert működésképtelenné tette. A leállás miatt az Adatparkban üzemelő szerverek az internetezők számára elérhetetlenné váltak. A T-Online Magyarország azon ügyfelei, akik a leálláskor már csatlakoztak az internetre, tovább szörfölhettek, mivel a leállás nem érintette őket.

A társaság ügyfeleinek az Adatparkban üzemeltetett eszközein kívül elérhetetlen volt a Freemail, illetve a T-csoport valamennyi honlapja és a szerverközpontban működtetett szolgáltatása is. Noha maga az internetes hálózat működött, mivel azonban a T-Online Magyarország-ügyfelek csatlakozásáért szintén egy, az Adatparkban működő szerver a felelős, ezért a jelzett időpontban az internetszolgáltató ügyfelei nem tudtak a világhálóra csatlakozni. ˝A leállásnak kizárólag műszaki okai voltak, semmiféle támadás nem állt a háttérben.˝ – nyilatkozta a történtekről Tüdős András, a vállalat informatikai igazgatója. ˝Az Adatpark eszközeiben sérülés nem történt, ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink ismét teljes körben rendelkezésre állnak.˝



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés