Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony PSP gyilkos készülék: telefonnal és kamerával!

Kütyük

Sony PSP gyilkos készülék: telefonnal és kamerával!

A nemrégiben debütált Sony PlayStation Portable (PSP) hamarosan egy igen csak komoly kihívóra fog találni.


A Gizmondo Europe bejelentette, hogy már javában dolgozik egy a külsejét tekintve a Sony hordozható játékgépére hasonlító készülék fejlesztésén. A várhatóan Gizmondo Widescreen néven debütáló újdonság lényeges előnye a PSP-hez képest, hogy többek közt egy teljes értékű mobiltelefon is helyet kap benne.

A Gizmondo Widescreen két különböző változatban fog készülni: az egyikben egy 900/1800/1900 MHz-es, a másikban pedig egy 850/1800/1900 MHz-es GSM modul teljesít majd szolgálatot. A 4 colos képátlójú, TFT-alapú folyadékkristályos kijelző 480×272 pixeles felbontással bír és 262 ezer színárnyalatú, ezenkívül pedig még egy 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul is lesz a kis masinában.

Az igen csak ütőképesnek ígérkező Gizmondo újdonság Wi-Fi (802.11b/g), illetve Bluetooth kompatibilis, de természetesen az USB 2.0 interfész sem hiányzik belőle. Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még többek közt az 500 MHz-es frekvenciájú mikroprocesszorról, a TV-kimenetről, az SD és TransFlash bővítőhelyről, az elektronikus levelezési kliensről, valamint a Windows CE 5.0 operációs rendszerről.

A Gizmondo Widescreen várhatóan valamikor a jövő év közepén kerül majd forgalomba. A készülék árát egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés