Connect with us

technokrata

Siemens CL75 Poppy: kecses, női mobiltelefon

Kütyük

Siemens CL75 Poppy: kecses, női mobiltelefon

A Siemens két brit tervező segítségével egy igazi női divatmobilt faragott az idén tavasszal debütált Siemens CL75-ből.


A Siemens SL75 Poppy névre keresztelt újdonságot Nargess Gharani és Vanya Strok tervezte, akik többek közt rózsákat festettek a készülékre és speciális Swarovski kristályokkal és ezüst berakásokkal díszítetteték. A telefon még egy kis tükröt is kapott, melynek segítségével a hölgyek akár útközben is leellenőrizhetik sminkjüket.

Az összecsukott állapotban 87 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 23 milliméter vastag újdonság 90 grammos tömeggel rendelkezik és háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes.

A TFT technológiára építkező belső fő kijelző 128×160 pixeles felbontással bír, melyhez 16 bites színmélység, vagyis mintegy 65 ezer színárnyalat társul. A külső folyadékkristályos kijelző cSTN technológiájú, 96×64 képpontos felbontású és egész pontosan 4.096 színárnyalatot képes megjeleníteni. A digitális zoom funkcióval és számos manuális beállítással felvértezett digitális fényképezőgép a kategória átlagának megfelelő VGA felbontással rendelkezik, vagyis segítségével maximum 640×480 pixeles felvételek készíthetők. A fényképek a 11 MB méretű belső memóriában tárolhatók el, memóriabővítési lehetőség sajnos nincs.

A Siemens CL75 kapcsán említést érdemel továbbá a GPRS Class 10 támogatás, a 780 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor (250 óra készenléti idő, 4 óra beszélgetési idő), a polifonikus hangzás, a teljes körű SMS, EMS, MMS és e-mail kompatibilitás, a Java MIDP 2.0 támogatás, az infravörös port, illetve a 2.0-s WAP böngésző.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák