Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: itt vannak a HP kéziszámítógépek!

Kütyük

Pannon GSM: itt vannak a HP kéziszámítógépek!

Megérkeztek hazánkba az első HP iPAQ hw6515 kéziszámítógépek.

A kategóriában, árban és műszaki paraméterekben is kiváló kommunikációs eszközhöz a mobilszolgáltatók közül kizárólag a Pannon GSM üzleteiben juthatunk hozzá szeptember 22-től.


Az elegáns HP iPAQ hw6515 Mobile Messenger a csatlakozási lehetőségek és a mobil képességek magasfokát megtestesítő, globális kommunikációs eszköz. A Hewlett-Packard új telefonos PDA-ja nagy sebességű vezeték nélküli beszédcélú és adatátviteli kapcsolatot nyújt, így út közben is folyamatosan használható.

A HP új termékén kiválóan használható a Pannon e-Phone, mely az irodai számítógépen meglévő levelező és határidő programokat köti össze a felhasználó iPAQ-jével, így minden üzenet és bejegyzés azonnal, automatikusan eljut a címzetthez, aki választ is küldhet a beérkezett levelekre.

A telefonos PDA alkalmas a Pannon GSM mobil szélessávú szolgáltatásinak igénybe vételére is: a nagy adatátviteli kapacitás révén élvezhetjük a jobb minőségű, gyorsabb és kényelmes tartalomletöltéseket és megnézhetjük kedvenc tévéműsorunkat is.

Az új termék sokrétű üzenetátviteli képességei – a szöveges, a képes és az azonnali üzenetküldés – mindenütt a kívánt módon biztosítják a kapcsolattartás lehetőségét. Billentyűzetével egyszerű a szövegbevitel: legyen szó e-mail, szöveges vagy azonnali üzenetekről. Beépített GPS-navigációs képességei megkönnyítik a tájékozódást vezetés közben. Beépített HP Photosmart fényképezőgépe pillanatokon belül megjeleníti az ügyfelek, kollégák számára a kiválasztott képeket, fotókat és videofelvételeket. A hosszú üzemidőről kivehető, újratölthető akkumulátor gondoskodik, az iparági szabványos SD és miniSD bővítőhely pedig az adattárkapacitás bővítését is támogatja. A HP iPAQ Mobile Messengerrel folyamatosan hálózati kapcsolatban maradhatunk, és több feladatot végezhetünk el út közben.

Részletes termékadatok:
-HP iPAQ hw6515 (FA385A)
-Windows Mobile 2003 Second Edition operációs rendszer
-312 MHz-es Intel PXA270 processzor
-64MB ROM, 64MB RAM
-3 colos, QVGA TFT kijelző,
-Bluetooth, SD slot, miniSD slot
-1,3 megapixeles fényképezőgép
-EDGE
-GPS
-Aeromap Vénusz térképszoftverrel
-1 év garancia.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés