Connect with us

technokrata

Pannon GSM: itt vannak a HP kéziszámítógépek!

Kütyük

Pannon GSM: itt vannak a HP kéziszámítógépek!

Megérkeztek hazánkba az első HP iPAQ hw6515 kéziszámítógépek.

A kategóriában, árban és műszaki paraméterekben is kiváló kommunikációs eszközhöz a mobilszolgáltatók közül kizárólag a Pannon GSM üzleteiben juthatunk hozzá szeptember 22-től.


Az elegáns HP iPAQ hw6515 Mobile Messenger a csatlakozási lehetőségek és a mobil képességek magasfokát megtestesítő, globális kommunikációs eszköz. A Hewlett-Packard új telefonos PDA-ja nagy sebességű vezeték nélküli beszédcélú és adatátviteli kapcsolatot nyújt, így út közben is folyamatosan használható.

A HP új termékén kiválóan használható a Pannon e-Phone, mely az irodai számítógépen meglévő levelező és határidő programokat köti össze a felhasználó iPAQ-jével, így minden üzenet és bejegyzés azonnal, automatikusan eljut a címzetthez, aki választ is küldhet a beérkezett levelekre.

A telefonos PDA alkalmas a Pannon GSM mobil szélessávú szolgáltatásinak igénybe vételére is: a nagy adatátviteli kapacitás révén élvezhetjük a jobb minőségű, gyorsabb és kényelmes tartalomletöltéseket és megnézhetjük kedvenc tévéműsorunkat is.

Az új termék sokrétű üzenetátviteli képességei – a szöveges, a képes és az azonnali üzenetküldés – mindenütt a kívánt módon biztosítják a kapcsolattartás lehetőségét. Billentyűzetével egyszerű a szövegbevitel: legyen szó e-mail, szöveges vagy azonnali üzenetekről. Beépített GPS-navigációs képességei megkönnyítik a tájékozódást vezetés közben. Beépített HP Photosmart fényképezőgépe pillanatokon belül megjeleníti az ügyfelek, kollégák számára a kiválasztott képeket, fotókat és videofelvételeket. A hosszú üzemidőről kivehető, újratölthető akkumulátor gondoskodik, az iparági szabványos SD és miniSD bővítőhely pedig az adattárkapacitás bővítését is támogatja. A HP iPAQ Mobile Messengerrel folyamatosan hálózati kapcsolatban maradhatunk, és több feladatot végezhetünk el út közben.

Részletes termékadatok:
-HP iPAQ hw6515 (FA385A)
-Windows Mobile 2003 Second Edition operációs rendszer
-312 MHz-es Intel PXA270 processzor
-64MB ROM, 64MB RAM
-3 colos, QVGA TFT kijelző,
-Bluetooth, SD slot, miniSD slot
-1,3 megapixeles fényképezőgép
-EDGE
-GPS
-Aeromap Vénusz térképszoftverrel
-1 év garancia.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle