Connect with us

technokrata

DVDrent.hu: százezer kölcsönzés, háromezer filmcím

Kütyük

DVDrent.hu: százezer kölcsönzés, háromezer filmcím

A Fotexnet Kft. által üzemeltetett DVDrent.hu tovább bővítette szolgáltatási területeit, és ügyfelei már öt vidéki nagyvárosban is átvehetik megrendelt filmjeiket. A netkölcsönző az elmúlt hét során teljesítette ügyfelei százezredik kölcsönzését, valamint bejelentette, hogy filmkínálatát tovább bővítette 3000 címre.

Magyarország első, fix havidíjas online DVD-kölcsönzőjének szolgáltatása Budapest, Budaörs, Érd, Diósd és Törökbálint mellett szeptembertől Debrecen, Kecskemét, Pécs, Győr és Székesfehérvár területén is elérhető.

Az immár százezer kölcsönzésén túllévő DVDrent.hu ügyfelei már havi 3900 Ft-tól korlátlan számú DVD-t kölcsönözhetnek minden hónapban, amely modell alapjaiban változtatta meg a hazai kölcsönzési szokásokat.

• Korlátlan kölcsönzés: A DVDrent.hu ügyfelei fix havidíj ellenében korlátlan mennyiségű DVD-t tudnak kölcsönözni, amelyeket az előfizetési hónapon belül bármeddig maguknál tarthatnak.
• Extra költségek nélkül: A több, mint 3000 filmcímével Magyarország legszélesebb kínálatát nyújtó DVDrent.hu előfizetőinek nem kell sem késedelmi, sem letéti díjat fizetniük, ráadásul a havidíj tartalmazza a filmek kézbesítését és visszaszállítását is.
• Kézbesítés: A többi, hasonló szolgáltatást kínáló vállalattal szemben a DVDrent.hu a megrendelt filmeket személyesen, futárral szállítja házhoz, vagy kézbesíti munkahelyre, de emellett lehetőséget ad arra is, hogy az ügyfelek a lemezeket Átvevőpontokon vegyék át.

„Ügyfeleink visszajelzéseiből az derül ki, elégedettek szolgáltatásunkkal és logisztikai rendszerünkkel, amely biztonságosabb és jóval gyorsabb kézbesítést tesz lehetővé, mint ha postán adnánk fel a DVD-ket.” – közölte Porkoláb Péter, a szolgáltatást üzemeltető Fotexnet Kft. ügyvezető igazgatója.

Az ügyfelek minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében a DVDrent.hu honlap számtalan, a böngészést és kölcsönzést megkönnyítő funkciót tartalmaz. A DVDrent.hu Gyorskeresővel úgy lehet a több ezer film között keresni, hogy a találatok a keresőszavak begépelésével egyidőben jelennek meg. Az ügyfeleknek lehetőségük van a filmeket értékelni, amely értékelés alapján a rendszer tökéletesen az egyéni ízlésre szabott ajánlatot ad valamennyi ügyfél számára. A visszajelzések alapján a személyes ajánlat népszerű az előfizetők körében, hiszen segít eligazodni a kínálatban.

A DVDrent.hu szolgáltatására az elmúlt egy év során több mint 20 ezren regisztrálták magukat. A regisztráltak közül mostantól folyamatosan hívnak meg felhasználókat a szolgáltatás ingyenes egy hónapos kipróbálására. A felhasználók számára ezen kívül hamarosan RSS feed, többnyelvű weboldal és bankkártyás fizetési lehetőség áll rendelkezésre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle