Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az eddigi legexkluzívabb Nokia mobiltelefon!

Kütyük

Az eddigi legexkluzívabb Nokia mobiltelefon!

A Nokia elitmárkája, a Vertu egy különleges kiadású mobiltelefonnal rukkolt elő.


A Vertu legutóbb egy kifejezetten a gyengébbik nem számára tervezett telefont, a Vertu Ascent Pink Editiont jelentette be, most viszont egy igazi macsó mobilról rántotta le a leplet. A Vertu Ascent Motorsport Edition a benzingőz és az autóversenyzés jegyében született. A mindössze 997 darab, számozott példányban készülő modell érdekessége többek közt a szénszálas betétekkel díszített készülékház, valamint a speciális bőrborítás.

A hagyományos kialakítású, fekete színű Vertu újdonság 108 milliméter hosszú, 44 milliméter széles, 22 milliméter vastag (78 köbcentiméter) és nem kevesebb mint 170 grammot nyom a mérlegen. A telefonkönyvben maximum 1.000 bejegyzést tárolhatunk el, ezenkívül pedig 220 naptári bejegyzés és 100 rövid szöveges üzenet is elfér a belső (nem bővíthető) memóriában.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Vertu mobiltelefon nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora a gyári adatok szerint maximum 270 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt tesz lehetővé. A további fontosabb specifikációk közé tartozik többek közt a fejlett Yamaha audiochip, a Bluetooth kompatibilitás, a PC-s szinkronizáció, illetve az MMS és e-mail támogatás.

A Vertu Ascent Motorsport Edition ára egyelőre ismeretlen, de biztosak lehetünk benne, hogy a telefon nem éppen két fillérbe fog kerülni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés