Connect with us

technokrata

A legkisebb és a legrugalmasabb IP alapú access network kapcsoló

Kütyük

A legkisebb és a legrugalmasabb IP alapú access network kapcsoló

Az Allied Telesyn bejelentette a legújabb, piaci újdonságnak tekinthető multiszerviz kapcsolócsaládját. A Mini-MAP 9100 a világ legkisebb és legrugalmasabb IP alapú „hozzáférési-hálózati” (access network) kapcsolója.

A MiniMAP 9100 egy hárommodulos IP hozzáférési platform, amely ugyanazon interfészeket használja, mint az AT nagyobb méretű, és több csatlakozással ellátott iMAP 9400-as, és 9700-as eszközei. A készülék számos szabványt támogat egyazon platformon belül, mint például az xDSL (ADSL2+, G.SHDSL, VDSL), a POTS, az E1/T1, a GbE, vagy az FTTx. Amilyen mértékben a szélessávú szolgáltatások előfizetői száma növekszik, olyan ütemben lehet a MiniMAP 9100-as eszközt további, az Allied Telesyn iMAP családjába tartozó eszközökkel egységes rendszerbe kapcsolni.

A MiniMAP főbb szolgáltatásai:
• Rendszer-rugalmasság, a különböző hálózati technológiák (mint a xDSL, POTS, E1, GbE és FTTx) csatlakoztathatósága révén, mellyel a különböző piaci szegmensek különböző felhasználói igényű előfizetői egyazon hozzáférési eszközhöz csatlakozhatnak.
• Wirespeed (teljes sávszélességű) Gigabit-Ethernet teljesítmény a különböző videó szolgáltatások kiszolgálására. Egyidejű, pl. HDTV vagy Virtuális videotéka hozzáférés az összes felhasználó számára az integrált IP Multicasting és IGMP technológiák alkalmazásával.
• Skálázhatóság tíztől több ezer felhasználóig ugyanazon platformon belül, kihasználva az egységes menedzsment és egységes interfész kártyák adta előnyöket.
• AC vagy DC táp csatlakoztatási lehetősége, melyek segítségével mind szolgáltatói, mind vállalati környezetben telepíthető az eszköz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle