Connect with us

Hirdetés

technokrata

3 megapixeles kamerás mobil – kedvező áron!

Kütyük

3 megapixeles kamerás mobil – kedvező áron!

A Hitachi nem aprózza el: a japán gyártó legújabb mobiltelefonjába egy nem kevesebb mint 3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul került!


A Hitachi HTG-E658 újdonsága akár Magyarországon is minden további nélkül használható, lévén, hogy a telefonban egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig GPRS Class 10 is került a készülékbe, noha a gyorsabb EDGE-ről sajnos le kell mondanunk.

A TFT kijelző pontos felbontása egyelőre ismeretlen, az viszont biztos, hogy a display több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A kívül elhelyezett 3 megapixeles kamera két vakut kapott és az általa készített képek a 128 MB-os memórián kívül akár miniatűr TransFlash memóriakártyákra is elmenthetők.

A szétnyitható kialakítású, külső antennás Hitachi HTG-E658 80 gramm tömegű és hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal van felvértezve, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül a fejlett MP3 lejátszó szoftver, az SMS/EMS/MMS kompatibilitás, valamint a 300 férőhelyes telefonkönyv mellett.

A Hitachi újdonsága 290 dollárba, vagyis mintegy 58 ezer forintba kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés