Connect with us

technokrata

3 megapixeles kamerás mobil – kedvező áron!

Kütyük

3 megapixeles kamerás mobil – kedvező áron!

A Hitachi nem aprózza el: a japán gyártó legújabb mobiltelefonjába egy nem kevesebb mint 3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul került!


A Hitachi HTG-E658 újdonsága akár Magyarországon is minden további nélkül használható, lévén, hogy a telefonban egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig GPRS Class 10 is került a készülékbe, noha a gyorsabb EDGE-ről sajnos le kell mondanunk.

A TFT kijelző pontos felbontása egyelőre ismeretlen, az viszont biztos, hogy a display több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A kívül elhelyezett 3 megapixeles kamera két vakut kapott és az általa készített képek a 128 MB-os memórián kívül akár miniatűr TransFlash memóriakártyákra is elmenthetők.

A szétnyitható kialakítású, külső antennás Hitachi HTG-E658 80 gramm tömegű és hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal van felvértezve, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül a fejlett MP3 lejátszó szoftver, az SMS/EMS/MMS kompatibilitás, valamint a 300 férőhelyes telefonkönyv mellett.

A Hitachi újdonsága 290 dollárba, vagyis mintegy 58 ezer forintba kerül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle