Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens SXG75: októberben érkezik a mindentudó új mobil!

Kütyük

Siemens SXG75: októberben érkezik a mindentudó új mobil!

A Siemens bejelentette, hogy októberben megkezdi a sokak által várva várt, SXG75 típusjelzésű mobiltelefon kereskedelmi forgalmazását.


A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes, hagyományos kialakítású Siemens SXG75 115 milliméter hosszú, 53 milliméter széles, 20 milliméter vastag, tömege pedig eléri a 134 grammot, tehát esetében igazán súlyos egyéniséggel van dolgunk.

A németek fémszínű újdonságába egy nem akármilyen digitális fényképezőgép modul került: a kamera segítségével maximum 2,2 megapixeles felbontásban lehet fotózni, ezenkívül pedig szólnunk kell még az integrált vakuról, valamint a mozgókép felvételi lehetőségről. A telefonba ezenkívül egy második, kiegészítő kamera is került, még pedig a 3G-s videótelefon funkciók miatt.

A Siemens mobilokat mindeddig sok kritika érte a nem túl szép kijelző miatt, viszont az SXG75-be egy igazán gyönyörű LCD került: a TFT technológiájú display egyrészt 240×320 pixeles felbontással bír, másrészt pedig nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Ez bizony már a kijelzőbajnok Sharp GX30 szintje.

További érdekesség, hogy a GPS navigációs telefonba nem kevesebb mint 128 MB memória került, ezenkívül pedig akár RS MMC (Reduced Size MultiMediaCard) memóriakártyák is behelyezhetőek a készülék bővítőhelyébe. Mondanom sem kell, hogy a Siemens SXG75 teljeskörű SMS, EMS, MMS és e-mail kompatibilitással rendelkezik, a vezeték nélküli adatátviteli szolgáltatások közül pedig a következőket támogatja: GPRS, EDGE, Bluetooth, IrDA. Az 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 400 órás készenléti időt, illetve 6 órás beszélgetési időt biztosít számunkra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés