Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens SG75: szétcsúsztatható vadonatúj kétkamerás mobil

Kütyük

Siemens SG75: szétcsúsztatható vadonatúj kétkamerás mobil

Az SG75-ös mobiltelefon ˝személyében˝ egy újabb taggal bővült a divatos szétnyitható kialakítású készülékek tábora.


A felső középkategóriában versenyző készülék nem csak a jó öreg GSM (900/1800/1900 MHz) hálózatokban használható, hanem akár a vadonatúj 3G szolgáltatások (2100 MHz) is igénybe vehetők a segítségével.

Az alaphelyzetben 98 milliméter hosszú, 49,5 milliméter széles és 23 milliméter vastag telefon nem kevesebb mint 123 grammot nyom a mérlegben, igaz ebben már a 920 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor is benne foglaltatik. Utóbbi egyébként GSM üzemmódban maximum 200 perces beszélgetési időt, illetve 300 órás készenléti időt, UMTS módban pedig mintegy 180 perces beszélgetési időt, illetve 375 órás készenléti időt biztosít a számunkra.

A TFT technológián alapuló folyadékkristályos kijelző végre már nem rémisztget minket óriási pixelekkel és fakó színekkel: a 262 ezer színárnyalatú LCD felbontása 176×220 pixel, ami ugyan még nem éppen csúcskategória, de a korábbi Siemens hagyományokhoz képest mindenképp előrelépést jelent. Az 1,3 megapixeles felbontású integrált digitális fényképezőgép egyrészt a 70 MB-os belső memóriára, másrészt pedig a bővítőslotba tett RS-MMC (Reduced Size MultiMediaCard) memóriakártyákra képes dolgozni, tehát helyhiányra nem igazán panaszkodhatunk. Az előlapon szolgálatot teljesítő kiegészítő kamera CIF felbontású.

A titánium színárnyalatú, novemberben debütáló Siemens SG75 további fontosabb specifikációi közé tartozik többek közt a Bluetooth kontroller, az infravörös port, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, az MP3 lejátszó alkalmazás, valamint a WAP 2.0 böngésző.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés